Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, в.з. Ален мак
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в северозападните райони на гр. Варна или къща в същия район.
Клиент търси къща или вила в град Варна. Разглежда в посочените квартали, с двор, три спални и в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Бриз. Може да е на партер и е желателно да е обзаведен. Бюджетът е 80000 евро.
Търся за мой клиент къща в района на Варна. Напълно реновирана и обзаведена, с достъп по асфалтирана улица, с озеленен и облагороден двор.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Варна, без предпочитание за район. Минимум на АКТ14, ново тухлено строителство. Ще купува с помощ от банка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в гр. Варна, няма значение в кой квартал. Разглежда предложения за тухлено, панелно и ЕПК строителство.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Търся за мой клиент парцел в гр. Варна. Предпочита м-т Свети Никола и околните райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мои клиенти подходящ имот в северната част на Варна, близо до морето (с морска гледка). Без значение е дали малка къща с поддържан двор или апартамент с тераса. Желателно е да има паркомясто ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент хотел в гр. Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. По възможност да е на комуникативно място.
Мой клиент търси да купи еднофамилна къща в кв. Виница, но разглеждаме и предложения в други райони.
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен полу-обзаведен апартамент. Разглежда предложения в цяла Варна. Изискване е да бъде тухлено строителство. Без значение обзаведен или не.
Клиент, с когото работя търси да купи къща с двор и басейн в град Варна. Разглежда с предимство е кв. Бриз и в.з. Ален мак.
Клиента на Мирела търси да закупи парцел или къща в района Св. Никола, Бриз. Задължително изискване е имота да е под бул. Княз Борис и да има достъп от асфалтов път. Разглежда предложения и от други райони.
Клиент търси да купи къща, за целогодишно ползване, в кв. Виница. Разглежда предложения с панорамна гледка и просторен двор.
Купувам за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Държи да има прилежащ двор към имота. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Клиент търси да купи къща в град Варна. Разглежда в к.к.Златни пясъци. За предпочитане е да има хубава гледка и да е в близост до плажа.