Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, м-т Свети Никола
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в северозападните райони на гр. Варна или къща в същия район.
Клиент търси къща или вила в град Варна. Разглежда в посочените квартали, с двор, три спални и в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Бриз. Може да е на партер и е желателно да е обзаведен. Бюджетът е 80000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в посочените райони на града, с. Кранево и гр. Балчик. Бюджетът е около 550 евро на кв. ...
Търся за мой клиент къща в района на Варна. Напълно реновирана и обзаведена, с достъп по асфалтирана улица, с озеленен и облагороден двор.
Търся за мой клиент къща в гр. Варна- м-т Акчелар, кв. Бриз, м-т Евксиноград, м-т Свети Никола, кв. Траката и Център. Иска къщата да е минимум 200 кв. м.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в гр. Варна, няма значение в кой квартал. Разглежда предложения за тухлено, панелно и ЕПК строителство.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Търся за мой клиент парцел в гр. Варна. Предпочита м-т Свети Никола и околните райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мои клиенти подходящ имот в северната част на Варна, близо до морето (с морска гледка). Без значение е дали малка къща с поддържан двор или апартамент с тераса. Желателно е да има паркомясто ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи еднофамилна къща в кв. Виница, но разглеждаме и предложения в други райони.
Търся за мой чуждестранен клиент урегулиран поземлен имот, който да е подходящ за жилищно строителство. Да е равен и с лице на асфалтов път в близост до морето.
Клиента на Мирела търси да закупи парцел или къща в района Св. Никола, Бриз. Задължително изискване е имота да е под бул. Княз Борис и да има достъп от асфалтов път. Разглежда предложения и от други райони.
Клиент търси да купи къща, за целогодишно ползване, в кв. Виница. Разглежда предложения с панорамна гледка и просторен двор.
Клиент търси да купи къща в град Варна. Разглежда в к.к.Златни пясъци. За предпочитане е да има хубава гледка и да е в близост до плажа.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в м-т Евксионоград, Ален Мак, Траката, може и в града, но да е до 40000 евро. Търси с цел инвестиция.
Мой клиент купува семейна къща в гр. Варна, в следните райони: Евксиноград, Св. Никола, Бриз и Акчелар. По възможност къщата да е с гараж, в спокоен район.
Търся да купя за мой клиент къща, с поне 4 спални. Може и да не е обзаведена. Ще се разглеждат оферти само в кв. Бриз.