Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, кв. Цветен квартал
Ексклузив
Търся за мой клиент къща ново строителство, която по възможност да е обзаведена или да е необзаведена след ремонт. Разполага с лични средства.
Нова
Клиентът търси къща за живеене до 330000 евро в крайградските курортни райони. Предпочита да е обзаведена и за целогодишно живеене.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в сграда с асансьор, тухлено строителство или един 3-стаен и един 1-стаен в една и съща сграда.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за свои клиенти парцели за строителство. Разглеждаме всички варианти за обезщетение или покупка. За предпочитане са централни райони, кв. Бриз и други.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи самостоятелна къща с две или повече спални, в крайградските райони на гр. Варна. Предпочитанията са за обзаведен имота, със самостоятелен двор.
Клиент на Мирела търси да закупи двустаен апартамент в североизточните райони на гр. Варна. С приоритет ще се разгледат оферти за Ново строителство в напреднала фаза.
Клиент на Мирела търси да закупи двустаен апартамент в североизточните райони на гр. Варна. С предимство се гледат оферти в близост до плажната ивица.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи двустаен апартамент в местностите Траката, Евксиноград, Свети Никола. Основно значение има добрия достъп и качеството на сградата.
Мой клиент купува гараж в град Варна, кв. Цветен Квартал. Предпочита подземен, но ще разглежда и оферти на ниво партер, като задължително да разполага с ролетна щора.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент с цел инвестиция в кв. Цветен квартал. С приоритет ще се разглеждат оферти на имоти, които се предлагат след ремонт.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочения квартал, който по възможност да се намира в близост до ул. Ян Палах.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град Варна. Да се намира на комуникативно място и да има достъп до удобен градски транспорт.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в посочения район, като с приоритет ще се разглеждат оферти в близо до бул. Васил Левски.
Търся за мой клиент обзаведена къща готова за нанасяне, която по възможност да разполага с добре поддържан двор и басейн. Може да е в затворен комплекс.
Търся за свой клиент тристаен апартамент в центъра. С приоритет ще се разглеждат районите на кв.Чайка и кв.Левски.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент с добра локация. Предпочита ново строителство, но не и на главен булевард, без последен етаж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в град Варна. Разглежда в района на кв. Бриз. За предпочитане е да има удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент многостаен апартамент. Желателно обзаведен и с морска гледка. Предпочитани райони Бриз, м-т Свети Никола, Траката.