Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, кв. Гръцка махала
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен полу-обзаведен апартамент. Разглежда предложения в цяла Варна. Изискване е да бъде тухлено строителство. Без значение обзаведен или не.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в посочените Централни райони, в близост до ВИНС, морската градина. Само ново строителство, може и преди АКТ16.
Клиента на Мирела търси да закупи парцел или къща в района Св. Никола, Бриз. Задължително изискване е имота да е под бул. Княз Борис и да има достъп от асфалтов път. Разглежда предложения и от други райони.
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Купувам за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Държи да има прилежащ двор към имота. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Клиент търси да закупи едностаен апартамент в град Варна, кв. Левски или широк център. Може и необзаведен и до 30 000 евро.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент, включително мезонет, в централните части на гр. Варна.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент с голяма тераса в централните райони. Желателно е да е на по-горен етаж.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в централната част на града. Жилището може да е за ремонт. Предпочитанията са за етаж - над трети жилищен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Варна. Не желае крайни и отдалечени райони. Разглеждат се и оферти на партер или последен етаж. Предпочита обзаведен и завършен апартамент.
Мой клиент търси да закупи помещение със статут на лекарски кабинет във Варна. Задължително изискване е да има самостоятелен вход и санитарен възел.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в град Варна, в централните части, който да е в добро състояние. Може и без обзавеждане.
Купувам тристаен апартамент за наш клиент. Да се намира в централната част на град Варна, за предпочитане необзаведен. Разглеждат се главно оферти ново строителство.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси да закупи двустаен апартамент, независимо обзаведен или не в Централните квартали на Варна - до Морската градина и Гранд мол. Висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в близост до главен булевард и района от Младост към Центъра на гр. Варна.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот с правилна форма и добре поддържан в района на Гръцка махала. Да има лице на асфалтов път.
Купувам за мой клиент многостаен апартамент или етаж от къща в гр. Варна. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи партерно помещения, подходящо за магазин за търговия с компютърна техника в централната част на града. Разглеждаме помещения (между 20 - 30 кв. м), на оживена улица.
Търся за мой клиент къща или апаратамент с цел инвестиция в широк център. Няма предпочитание за обзавеждане, може да е за лек ремонт.