Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, кв. Галата
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в близост до университети. Няма предпочитание за район - разглежда в цяла Варна.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в центъра на кв. Галата, на 800 м от плажа. Жеале сградата да се намира на тиха улица, близо до ОУ Кап. Петко Войвода.
Купувам за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Държи да има прилежащ двор към имота. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в кв. Аспарухово. Предпочитанията му да към сгради ново строителство. Без първи и последен етаж.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения в начален етап.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Варна, без предпочитание за район. Минимум на АКТ14, ново тухлено строителство. Ще купува с помощ от банка.
Търся за мой клиент парцел / вила / къща с двор в районите южно от Варна - Прибой, Фичоза, Ракитника. Желателно е парцелът да е на първа линия до морето, теренът да е сравнително равен, а не стръмен. ...
Клиент търси да закупи къща в град Варна или в селцата в близост до град Варна. Бюджетът е 35 000 евро.
Търся за мой доверен клиент къща в кв. Траката, м-т Евксиноград или кв. Галата. Може имотът да е без довършителни работи и да предстои въвеждане в експлоатация.
Търся за мой клиент хотел в гр. Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. По възможност да е на комуникативно място.
Търся къща или вила за мой клиент. Разглежда в район Аксаково, в близост до плажната ивица, подходяща за целогодишно ползване.
Търся за мой клиент двуетажна къща в м-ст Кантара, Галата, Аспарухово. Да има ток и вода. Може и необзаведена.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в близост до главен булевард и района от Младост към Центъра на гр. Варна.
Купувам поземлен урегулиран имот. Основно изискване е да е с правилна форма и в близост до главен път.
Мой клиент търси да закупи къща в крайградските зони на гр. Варна. Да се намира на локация с лесен достъп.
Купувам за мой клиент парцел (УПИ - 645 кв. м), с красива панорама към морето и града, подходящ за строителството на къща, в м-т Зеленика и на около 150 м от главен път.
Мой клиент търси да купи еднофамилна къща в района на кв. Галата. Желателно е къщата да не се нъждае от ремонт.
Търся за мой клиент добре обзаведена къща, която а разполага с поне три спални и самостоятелен двор в района на бул. 1ви май и ул. Крайбрежна.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в посочения район, в близост до плажа. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.