Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, кв. Виница
Клиент на агенция Мирела търси тристаен апартамент в централната част на кв. Виница. Да е в нова сграда с акт 16 или пред акт 16. Среден етаж. Бюджет 65 000 евро.
Купувам Парцел, кв. Виница, ЦЕНА около € 30 000
Клиент на агенция Мирела търси парцел за построяването на къща в кв. Виница. По възможност с ток и вода. Около 600 кв.м с бюджет 30 000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на агенция Мирела търси двустаен апартамент в района на кв. Виница. Ново строителство, може и в строеж. Бюджет 35 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси парцел в чертите на гр. Варна. Предпочитани района са Бриз, св. Никола. Площ от 500 до 1000 кв.м. С бюджет 60 000 евро.
Клиетн на агенция Мирела търси двустаен апартамент в гр. Варна. Районът не е от голямо значение. Тухлено строителство на среден етаж. Жилището ще се ползва за ваканция през летните месеци. Трябва да е ...
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Варна. Разглежда предложение с площ около 50 кв. м, до 30 000 евро.
Мой доверен клиент купува къща в посочените райони на града. По възможност без нужда от голям ремонт. На разположение съм за въпроси и бързо организиране на огледи.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи едностаен апартамент в североизточните райони на град Варна. С предимство ще оглеждаме апартаменти в нови сгради.