Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, кв. Бриз
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Бриз, Централна част на града. Без първи и последен етаж.
Търся да купя за свой доверен клиент къща в посочените район. За предпочитане ново строителство или в много добро състояние и с лесен достъп. Ще се ползва целогодишно.
Клиент на МИРЕЛА тьрси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Без значение от вида строителство. Бюджет 40 000 евро.
Купувам за клиент парцел с морска панорама за строителството на къща. Гледката към морето трябва да е нескриваема. Предпочитаме м-т Евксиноград, кв. Траката, м-т Св. Никола и кв. Бриз.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в долната част на кв. Бриз. Търсим представителна сграда, с добре поддържани общи части. Желателно е жилището да бъде напълно завършено, ще разгледаме и предложения ...
Клиентът ми иска да купи тристаен апартамент с морска панорама в кв. Бриз. Ще разглеждаме предложения в сгради ново строителство, с фронтална морска панорама.
Клиент на МИРЕЛА купува апартамент с три спални в кв. Бриз. Наличието на качествено обзавеждане е предимство. Можем да реагираме експедитивно за огледи и предоставяне на капаро.
Търся да закупя за свой клиент парцел с морска панорама в посочените райони на град Варна. На разположение съм за въпроси и организиране на огледи.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи тристаен апартамент в кв. Бриз. С предимство ще разглеждаме апартаменти с морска панорама.
Клиент на Мирела купува апартамент с две или три спални в Североизточните райони на град Варна. С предимство ще разглеждаме апартаменти в затворени комплекси.
Мой клиент купува 2-СТАЕН апартамент в посочените райони. Бюджет около 40 000 евро. Готови сме да реагираме за оглед и депозит.
Търся за свой клиент тристаен апартамент в центъра. С приоритет ще се разглеждат районите на кв.Чайка и кв.Левски.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи КЪЩА в кварталите Бриз, Траката или Галата. Желателно е в близост да има спирка на градския транспорт.
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, сградата да бъде ново строителство, може и в проект. С приоритет ще се разглеждат оферти в районите на кв. Бриз, кв. Левски и кв. Изгрев.
Търся за мой клиент етаж от къща, къща или мезонет с два отделни входа. По възможност да не е за ремонт. Ще бъдат разглеждани оферти само в посочените райони.
Мой клиент купува къща с три спални в следните райони - Бриз, Св. Никола, Траката и Виница. Желателно е къщата да е необзаведена и да се намира в близост до спирка на градски транспорт.
Купувам за мой клиент просторен, стилно обзаведен двустаен апартамент в кв. Бриз, в сграда ново строителство.
Търся да купя за мой клиент къща, с поне 4 спални. Може и да не е обзаведена. Ще се разглеждат оферти само в кв. Бриз.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в района на кв. Бриз. За предпочитане да е с обзавеждане.
Търся да купя за мой клиент 2- СТАЕН апартамент в района между Делфинариума и Парк-паметник на българо-съветската дружба. С приоритет ще се разглеждат офертите в кв.Бриз. Жилището в никакъв случай да ...