Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, Център
Търся за мой клиент обзаведен четиристаен апартамент в кв. Гръцка махала, но разглеждаме и предложения от други райони.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и имоти нуждаещи се от ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апаратемнт дп Оквъжна болница или широк център. Апартаментът може да е обзаведен. Бюджетът е 120 000 евро.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените квартали. Да не е партер и последен етаж и да има балкон или тераса.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на кв. Гръцка махала, с лице към улица, подходящ за жилищно строителство.
Мой клиент търси обзаведен, полуобзаведен или необзаведен апартамент около 32 000Е. Районите са Погреби, Младост, Победа, Колхозен пазар. Ако е в строеж се интересува от такива на АКТ15. Да не е партер ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в района на Център. Разглежда предложения на среден етаж, с различни от северно изложение имоти.
Мой клиент търси парцел за жилищно строителство в регулация до към 2500 - 3000РЗП. Търси в Централните райони на Варна.
Мой клиент купува апартамент в квартал Чайка, жилището трябва да е с добро изложение. За тази сума трябва да е напълно обзаведен и реновиран апартамент. Можем да разглеждаме и имоти с нужда от частичен ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който по възможност да се предлага със съвременно обзавеждане. Приоритетно разглежда оферти в близост до ЖП гара.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи парцел за жилищно строителство или къща в град Варна в Централните райони.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат обзаведени.
Търся да закупя за мой клиент обзаведен 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Разглеждаме жилища в сгради тухлено строителство, задължително с асансьор. Може на първи висок етаж, но не и ...
Частна обява
Купувам помещение във Варна, подходящо за лекарски кабинет. Квадратура-12-20 м2. Моля контакт чрез email: investbul2@gmail.com
Търся за мой клиент двустаен апартамент в новострояща се сграда в района на центъра. Желае да е със статут на жилище.
Търся за мой клиент надземен или подземен гараж в центъра на гр. Варна, с преоритет се разглеждат предложения, в близост до Морка градина.
Търся за мой клиент къща в гр. Варна- м-т Акчелар, кв. Бриз, м-т Евксиноград, м-т Свети Никола, кв. Траката и Център. Иска къщата да е минимум 200 кв. м.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предимно в посочените райони. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 40000 евро.
Мой клиент се интересува от закупуване на четиристайно обзаведено или полуобзаведено жилище в централните квартали на Варна. Сградата да бъде тухлено строителство.
Купувам за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предимно централни райони, без район Общината. Държи жилището да е над 100 кв. м, да има две спални и просторен ...