Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, Център
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен необзаведен апартамент в района на Бриз, ЛК Тракия, Чайка до 45 000Е. Гледа само тухла. Без партер и първи етаж. Да има асансьор.
Търся за мои клиенти малка къща в Гръцката махала, годна за обитаване. Разглеждаме предложения без конструктивни проблеми. Може за ремонт. Бюджет - 120000 евро.
Търся за мой клиент къща с една спалня в района на Гръцката махала. За предпочитане обзаведена и годна за живеене. Бюджет - 100000Е.
Купувам за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения за посочените райони. Бюджетът е до 120000 евро.
Търся за мой клиент завършен апартамент в нова тухлена сграда с 1 спалня, може по БДС. Разглеждаме предложения с отлично местоположение, подходящо за отдаване под наем на гости на гр. Варна. Бюджет-80000 ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения за централни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи едностайно или двустайно жилище в централната част на град Варна.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. Варна. Разглежда райони близо до университет. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения за централни райони. Бюджетът е до 35000 евро.
Търся за мои клиенти красива къща в Центъра на гр. Варна, Гръцка Махала, в района на Морска градина или в долната част на кв. Бриз. Разглеждаме и варианти на нови къщи, завършени по БДС или стари красиви ...
Търся за клиент на Мирела търговски имот, сграда или къща на търговска улица, пешеходна зона или в близост до Морската градина за покупка с инвестиционна цел. Разглеждаме сериозни предложения.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи апартамент в новострояща се сграда в района на Гръцка махала, Морска градина, Център. Разглеждаме варианти в начален етап, без първи и последен етаж.
Търся за мои клиенти парцел с квадратура 300-400 кв.м за застрояване на обществена сграда. Разглеждаме всички райони в широк център и в близост до спирки на обществен транспорт. Може и със самостоятелна ...
Търся за клиент за агенция Мирела двустаен, тристаен апартамент или етаж от къща. Имотът да се намира от втори етаж нагоре. За предпочитане да е обзаведен.
Купувам за мой клиент къща или парцел за ниско застрояване в централни райони. Ще се разгледат предложения в тихи улици.
Търся за мой клиент заведение за покупка, подходящо за клуб с жива музика. Може да е с малка кухня, но да бъде в сграда, която да има възможност да се обезшуми. Предпочита места в идеален център или ...
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в посочените райони. Да е ново строителство, може и с предстоящ акт 16.
Търся за мой клиент тухлен двустаен апартамент в идеалния център на гр. Варна, Гръцка махала и Център. Разглеждаме и предложения за ремонт. Определящо е местоположението.