Вие търсите: Купувам имоти, град Варна, кв. Христо Ботев
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, без последен етаж, може обзаведен и необзаведен, във всички квартали на Варна, без Кайсиева градина и Владиславово до посочената сума. Разглежда всякакъв ...
Мой клиент търси обзаведен, полуобзаведен или необзаведен апартамент около 32 000Е. Районите са Погреби, Младост, Победа, Колхозен пазар. Ако е в строеж се интересува от такива на АКТ15. Да не е партер ...
Частна обява
Купувам помещение във Варна, подходящо за лекарски кабинет. Квадратура-12-20 м2. Моля контакт чрез email: investbul2@gmail.com
Търся за мой клиент еднофамилна къща в района на кв. Христо ботев и Колхозен пазар, с добре поддържан двор.
Търся за мой клиент къща в района. Задължителните изисквания на клиента са парцелът да е с правилна форма и да има лице на асфалтов път.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който да се предлага след ремонт в добро състояние. Може без мебели. Клиентът ми е инвалид, поради което е необходимо да няма стълби между входа и асансьора ...
Купувам къща в гр. Варна, за предпочитане в района на кв. Христо Ботев. Имотът да е необзаведен, с възможност за паркиране.
Търся да купя за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в централната част на града. Жилището може да е за ремонт. Предпочитанията са за етаж - над трети жилищен.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в близост до главен булевард и района от Младост към Центъра на гр. Варна.
Търси тристаен обзаведен апартамент до 80 000Е, около Факултет по фармация и около Окръжна болница. тухлено строителство, без последен етаж, ако няма асансьор да е до 5ти ет., но е за предпочитане да ...
Мой клиент търси да закупи къща в гр. Варна, кв. Христо Ботев, близо до ДКЦ 5 Света Екатерина и 8 ЦДГ Христо Ботев.
Мой клиент търси магазин в гр. Варна, Централни райони до 25 000 евро. Ще го използва като салон за красота.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси къща на един или два етажа в централните или около централните части на града. Къщата може да е за ремонт.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в централните райони на град Варна. По възможност да бъде обзаведен и в близост до спирка на градски транспорт.
Клиент, с когото работя търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда в новострояща се сграда, с басейн и гледка към морето.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане и а се намира в централната част на града.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в централната част и североизточните райони. Да не е на висок етаж, с асансьор и панорамна гледка.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град Варна. Разглежда в посочените квартали, с АКТ 16, в затворен комплекс и с гледка.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент. Разглеждат се всички квартали, без кв. Владислав Варненчик.