Вие търсите: Купувам имоти, град Варна
Клиент на Агенция мирела търси да закупи двустаен апартамент ново строителство. Предпочитани райони Гранд Мол, Електрон, Левски, Лятно кино Тракия. Бюджет 45 000 евро.
Мирела търси парцел за свои клиенти в местност Траката. Парцела да е с ПУП. До парцела да се стига по осветлена улично трасе.
Клиент на агенция Мирела търси парцел за строителство на къща. Имотът да е с добър достъп и морска панорама. С предимство се разглеждат предложения асфалтов път. Бюджет 50 000 евро.
Купувам за мой клиент парцел в гр. Варна. Държи да е подходящ за построяване на еднофамилна къща/ Задължително условие е да е в регулация.
Клиент на Агенция Мирела търси магазин в централната част на гр. Варна. Предпочитани райони Гръцка махала и Идеален център. Бюджет 80 000 евро.
Клиента търси да закупи апартамент до 50000 евро, по спокойни и по сигурни квартали на гр.Варна. Апартамента да е двустаен, поне с акт 15 или строен след 2010г. Ще бъде закупен с кредит.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения за централни квартали. Бюджетът е до 40000 евро.
Клиент на Мирела търси едностаен апартамент на среден етаж, в кв. Виница гр. Варна. Сградата може да е на акт 14 или акт 15. До ключ или по БДС /шпакловка или замазка/. Бюджет 25 000 евро.
Лукс имот
Агенция Мирела търси тристаен апартамент в Гръцка махала. Апартаментът да се намира в нова сграда след 2016г. Имота да бъде обзаведен и в добро състояние.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент до 50000евро в крайни квартали, по възможност курортни комплекси и задължително в близост до спирки на градския транспорт.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи двустаен апартамент в районЧаталджа,Генералите,Червен площад. С цел инвестиция. Бюджет 50 000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси малък двустаен апартамент в района на Гръцка махала и идеален център. Среден етаж, до трети може и без асансьор. Бюджет 50 000 евро.
Лукс имот
Агенция Мирела търси за своя клиентка двустаен апартамент в кв. Левски. Апартаментът да е в сграда ново строителство с акт 16. Бюджет 50 000 евро.
Лукс имот
Агенция Мирела търси за свой клиент двустаен апартамент в к.к Св. св. Константин и Елена. Апартамента да е обзаведен и с правилни форми. Може да е в затворен комплекс със такса поддръжка.
Клиент на агенция Мирела търси двустаен обзаведен апартамент в районите на Окръжна болница, Опеарата и Общината. Ново строителство среден етаж.
Клиент на агенция Мирела търси парцел в ж.к. Изгрев, кв. Цветен квартал, кв. Левски, Електрон и Военна болница. Цена до 22000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на Мирела търси да закупи апартамент в раьон ВИНС,Спортна зала,ул.Любен Каравелов и раьона.Държи да има асансьор,да не е на първи и последен етаж,и по-възможност в тиха улица. Бюджет 170 000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в строеж във Виница или Погреби, среден етаж, ново строителство. Бюджет: 43000 евро.