Вие търсите: Купувам имоти, град Варна
Нова
Търся да купя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в района на гр. Варна, к.к. Златни пясъци. Предпочитанията са за тихо и спокойно място. Бюджет около 44 000 евро.
Нова
Агенция МИРЕЛА, търси да купи за свой клиент голям парцел, подходящ за построяване на жилищна сграда. За предимсво ще се счита наличие на ПУП, който е влязъл в сила.
Търся за мой клиент обзаведен тристаен апартамент в района на м-т Свети Никола, с морска панорама, в сграда с добре поддържани общи части.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи 2-СТАЕН партерен апартамент с градинка в района на м-т Евксиноград, кв. Траката, м-т Св. Никола или кв. Бриз. Предпочита сграда ново строителство. Задължително е да бъде ...
Търся да купя за мой клиент 1- СТАЕН апартамент или студио в централната част на града. Сградата да е ново строителство, може и в проект. Разглеждаме подходящи предложения и над предвидения бюджет от ...
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в централната част на града и районите на кв. Чаталджа и кв.Цветен квартал. Бюджет около 40 000 евро.
Купувам ВЕДНАГА тристаен апартамент в кв. Гръцка махала (ТОП център). Желателно е да има налично обзавеждане.
Нова
Доверен клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Северозападните и Североизточните райони на гр. Варна. С предимство ще се разглеждат оферти подходящи за живеене.
Нова
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН, 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент. Интересува се от обзаведени жилища, без значение от годината на строителство. Бюджет около 60 000 евро.
Нова
Търся да закупя за мой клиент заведение с обзавеждане в централните части на гр. Варна. Да бъде на комуникативно място с голям човекотопок.
Нова
Търся да купя за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в района на кв. Бриз. Имота да бъде в близост до морето и да има морска гледка.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, в сграда ново строителство. Предпочитан район е ЛК Тракия, ХЕИ, Окръжна болница и кв. Цветен квартал. Бюджет около 50 000 евро.
Мой клиент търси да закупи напълно оборудвано заведение в центъра на града. Капацитетът на настаняване да е около 40 места.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в центъра на град Варна. Сградата да бъде тухлена, апартаментът - с южно изложение.
Строително-инвестиционна компания с дългогодишен опит търси парцел за строителство на жилищна сграда срещу обещетение. Разглеждаме предложения във всички райони.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в централната част на град Варна, на добра и комуникативна локация.
Клиент на МИРЕЛА купува 2- СТАЕН апартамент в центъра на град Варна. Може да е за ремонт. Приоритет е локацията. Възможността за паркомясто е предимство.
Търся да купя за свой доверен клиент къща в посочените район. За предпочитане ново строителство или в много добро състояние и с лесен достъп. Ще се ползва целогодишно.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи тристаен апартамент в централната част на града. С предимство ще разглеждаме предложения с довършителни работи.
Купувам ВЕДНАГА тристаен апартамент в кв. Гръцка махала (ТОП център). Желателно е да има налично обзавеждане.