Вие търсите: Купувам вила, област Бургас
Купувам къща в с. Росен на 17 км от гр. Бургас и на същото разстояние от гр. Созопол. Желае да е двуфамилна и с два отделни входа и обща веранда.
Мой клиент търси да закупи къща, вила или парцел за жилищно строителство само в горепосочените райони, като с приоритет е гр. Царево.
Мой клиент търси имот за инвестиция, къща ли вила, хотел, сграда до 80 000Е в област Бургас и град Бургас.
Мой клиент търси къща или вила до 50 000Е в област Бургас, с. Присад(Созопол). Като необходимо условие е къщата да е в добро за живеене състояния и с изрядни документи, тъй като ще се взима банков кредит.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи къща или парцел в регулация за жилищно строителство в Бургаска област.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА/ВИЛА, област Бургас, община Приморско, ЦЕНА около € 200 000
Клиент търси да закупи къща в или около Приморско. Може и в селата до 10 км от Приморско. Да не е в затворен комплекс и да е малка. Може и 3-СТАЕН или 4- СТАЕН апартамент.
Търси да закупи спешно едноетажна, обзаведена къща до 74 000 Е в област Бургас, Кошарица, Каменар, Лъка. Да има асфалтов достъп и да е на равна площ. Да има минимум 2 спални.
Клиент, с когото работя, търси да купи къща или вила в област Бургас. Разглежда предложения, в близост до града и с голям двор.
Моят клиент търси да закупи къща в гр. Средец, област Бургас до 30 000лв. максимум. За предпочитане е необзаведена или с довършителни работи.
Мой клиент търси къща на българското черноморие, без значение къде се намира. Ще я ползват летният сезон. Да бъде в близост до морето, да бъде нова и запазена, необзаведена, може и с довършителни работи ...
Звъня по Оферта Продава 351297. Иска повече информация. Търси къща по Българското черноморие, област Добрич, Варно и Бургас до 65 000Е.
Търси за мой клиент еднофамилна къща, която да разполага с поне две спални в покрайнините на Бургас. Да е с равен добре поддържан двор и достъп от асфалтов път, подходяща за целогодишно ползване.
Мой клиент търси обзаведена къща в Област Бургас и района между с. Лозенец и Арапя. Къщата по възможност да е обзаведена и с добре поддържан двор, както и да разполага с поне четири спални.
Търся за мой клиент къща или вила в област Бургас. Разглежда в община Несебър и град Поморие, с двор, ново строителство, на два етажа.
Клиент купува къща в област Бургас. Разглежда в посочените райони, с двор около 500 кв.м., подходяща за целогодишно ползване. Покупка на имот с 100% кредит.
Клиент, с когото работя търси да купи къща или вила, с двор в област Бургас. Да е подходяща за целогодишно ползване с лесен достъп.
Търся за мой клиент къща в района, която да разполага с поне 3 спални, да се предлага с обзавеждане и да има добре поддържан равен двор с достъп от асфалтирана улица.
Мой клиент търси да купи къща или вила в област Бургас. Разглежда в района на гр. Несебър, завършено строителство.
Купувам за мой клиент вила в района на гр. Черноморец, в близост до плаж, с озеленен и облагороден двор и морска панорама.
Работя с клиент, за когото търся многостаен апартамент, къща или вила в град Созопол, с хубава гледка към морето. Мястото трябва да е тихо и спокойно място. За предпочитане е имотът да е къща с двор.