Вие търсите: Купувам къща, област Бургас, с. Лозенец
Клиент търси да закупи стара къща в село в бургаска област. Интерес представляват имоти около Малко търново. Имотът може да е за ремонт.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА/ВИЛА, област Бургас, с. Лозенец, ЦЕНА около € 155 000
Мой клиенти желаят да закупят къща(вила) Лозенец около к-с Оазис.Предпочитат имота да е готов за ползване с всичко необходимо.При интерес могат да огледат и апартаменти в същия район.
Търся за свой клиент къща с двор в затворен комплекс в близост до град Бургас. Желателно е къщата да има две самостоятелни спални.
Търся за клиенти парцел колкото е възможно по-близо до морето, с удобен достъп, но в тих район.Да е извън града. Всичко на юг от Бургас представлява интерес за тях. Може и къща.
За мой клиент, български гражданин, търся самостоятелна къща с гледка към морето. За лично ползване, сделка със собствени средства.
За мой клиент, български гражданин, търся имоти на изгодни цени, със цел инвестиция - къща, едностаен, двустаен, тристаен в райони по морето, близо до плажа.
Мой клиент търси да закупи къща или вила района на с. Лозенец или близките курорти. Предпочита имота да е част от затворен комплекс и да е с обзавеждане.
Търся за закупуване на мой клиент парцел, не е задължително да има къща, но трябва да е до река. Разглежда различни местности, но предпочита област Бургас, река Велека.