Вие търсите: Купувам къща, област Бургас, гр. Созопол
Купувам за мой клиент морска къща с изглед към морето и Странджа планина. Желае да е в близост до плаж Каваци.
Търся за мой клиент къща в област Бургас. Предпочита гр. Созопол. По възможност да има прилежащ двор към имота. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент къща на първа линия море, нова или наскоро построена. Обзаведена или не. Да е в отлично състояние и на добра цена.
Мой клиент търси да купи еднофамилна къща в гр. Созопол и Равда, като с приоритет ще се разглеждат оферти в гр. Созопол.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи къща или хотел за инвестиция на хубаво и спокойно място, в близост до плаж, заведения, клубове.
Купувам къща за наш клиент в Созопол, област Бургас. Имотът да е на минимум два етажа. Основно изискване е да има голям и добре поддържан двор.
Търся за мой клиент къща, вила или апартамент в района на гр. Бургас. Да има бърз и лесен достъп до града. Имотът да е подходящ за целогодишно ползване.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА, област Бургас, гр. Созопол, ЦЕНА около € 115 000
Търся за свои клиенти къща в затворен комплекс в град Созопол. С басейн, с гараж и с възможност за целогодишно ползване. Гледка море е предимство.
Търся за свои клиенти тристаен, многостаен апартамент или къща на първа линия море. Може и в комплекси.
Търся за мои клиенти къща в Странджа планина, близко до морето/ до 20-30 км./, с голям двор/ около 1 декар/. Не в комплекси с такса обслужване
Търся за мой клиент къща в Созопол, която да е подходяща за къща за гости. Да е в добро състояние по възможност с обзавеждане в близост до морето или с гледка към него.
Купувам за мой клиент масивна къща, разположена в Новия град Созопол, на 600 м от плажа. Желае къщата да е на пет етажа.
Търси за мой клиент еднофамилна къща, която да разполага с поне две спални в покрайнините на Бургас. Да е с равен добре поддържан двор и достъп от асфалтов път, подходяща за целогодишно ползване.
Мой клиент купува къща в Стария град Созопол, на комуникативно място. Може обзаведена или необзаведена.
Купувам за мой клиент къща в област Бургас. Предпочита гр. Созопол. Възможно е да има необходимост от ремонт. Бюджетът е до 100000 евро.
Мой клиент търси да купи обзаведена къща в гр. Созопол. Разглеждаме предложения в м-т Буджака, в близост до плажа.
Търся за мой клиент къща в гр. Созопол. Да има двор, поне 10 обособени спални помещения, в непосредствена близост до плажната ивица.
Клиент, с когото работя търси да купи къща в област Бургас. Разглежда предложения в град Созопол, с двор и в близост до плажната ивица.
Клиент търси да закупи къща в гр. Созопол в близост до плаж Хармани, подходяща за целогодишно ползване, в затворен комплекс, с гледка към морето.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.