Вие търсите: Купувам къща, област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Търси да закупи къща или вила с просторен двор за целогодишно живеене в гр. Несебър и околността. Без значение дали е обзаведен или не, но е важно да не е много за ремонт.
Мой клиент търси имот за инвестиция, къща ли вила, хотел, сграда до 80 000Е в област Бургас и град Бургас.
Търся за мой клиент къща в област Бургас. Предпочита община Несебър и околните райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Купувам къща за наш клиент в района на Несебър, област Бургас. Имотът да е на поне два етажа, за предпочитане обзаведен и с добре поддържан двор.
Търся за мои клиенти просторен апартамент или компактна къща в oбл. Бургас. Приоритетно се разглеждат имоти с удобен достъп до морето и главния път.
Търся за мой клиент къща с поне две спални в Слънчев бряг или Свети Влас, която да е обзаведена или поне да се предлага след ремонт.
Търся за мой клиент къща в област Бургас. Предпочита гр. Поморие и околните райони. Бюджетът е до 120000 евро.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Мой клиент търси да закупи за него и съпругата му къща на брега на морето в с. Равда, гр. Свети Влас или к.к. Слънчев бряг. Разглеждаме ново строителство.