Вие търсите: Купувам къща, област Бургас, с. Присад
Мой клиент търси да закупи къща в област Созопол - за предпочитане м-т Буджака или с. Равадиново, в близост до къмпинг Златна рибка.
Мой клиент търси къща или вила до 50 000Е в област Бургас, с. Присад(Созопол). Като необходимо условие е къщата да е в добро за живеене състояния и с изрядни документи, тъй като ще се взима банков кредит.
Купувам къща за наш клиент в Созопол, област Бургас. Имотът да е на минимум два етажа. Основно изискване е да има голям и добре поддържан двор.
Търся за мои клиенти къща в Странджа планина, близко до морето/ до 20-30 км./, с голям двор/ около 1 декар/. Не в комплекси с такса обслужване
Мой клиент купува къща в Стария град Созопол, на комуникативно място. Може обзаведена или необзаведена.
Купувам за мой клиент къща в село, в живописна местност на Странджа планина, заобиколено от широколистни гори и езера, разположено на 25 км. от град Бургас.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Частна обява
Для круглогодичного семейного проживания.