Вие търсите: Купувам къща, област Бургас, с. Крушевец
Търся за мой клиент етаж или цяла къща в област Бургас. Разглежда предложения с не много голям двор, а имота да не е за основен ремонт.
Клиент, с когото работя, търси къща или вила в област Бургас. Разглежда в община Созопол, задължително да има двор и да не е за основен ремонт.
Мой клиент търси имот на инвестиция на хубаво място в област Бургас, близо до морето, на комуникативно и предпочитано място от туристите по възможност обзаведен.
Мой клиент търси да купи парцел или малка къща с двор в посочените райони на Област Бургас. Задължително е парцела да е в регулация.
Търся за мой клиент къща или тристаен апартамент в посочените райони, с преоритет се разглеждат предложения на приземен етаж.
Търся за свой клиент, селска къща, на 10-15 км. от морето, с двор. Да не се нуждае от ремонт. Бюджетът е 30 000 евро.
Мой клиент търси да купи обзаведен къща в посочените райони, с преоритет се разглеждат, в близост до море.
Мой клиент търси да закупи къща в област Созопол - за предпочитане м-т Буджака или с. Равадиново, в близост до къмпинг Златна рибка.
Купувам къща за наш клиент в Созопол, област Бургас. Имотът да е на минимум два етажа. Основно изискване е да има голям и добре поддържан двор.
Търся за мои клиенти къща в Странджа планина, близко до морето/ до 20-30 км./, с голям двор/ около 1 декар/. Не в комплекси с такса обслужване
Мой клиент купува къща в Стария град Созопол, на комуникативно място. Може обзаведена или необзаведена.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Частна обява
Для круглогодичного семейного проживания.