Вие търсите: Купувам къща, област Бургас
Мой клиент търси да закупи къща в област Бургас. За предпочитане районът да бъде тих и спокоен, а къщата с хубава гледка.
Купувам за мой клиент къща в близост до морето. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 15000 евро.
Мой сериозен клиент купува с цел инвестиция хотел, къща или къмпинг на първа линия море. Предпочита района от Ахтопол до Созопол.
Търся за мой клиент вила в гр. Свети Влас. Да е близо до морето, с панорамна гледка, три спални и просторна дневна.
Търся за мой клиент къща в с. Раклица (Карнобат). Добре е да не е за ремонт или в краен случай за освежителен такъв.
Търся за свой клиент къща в област Бургас, подходяща за целогодишно ползване. Имотът трябва да е в завършен вид, с качествени довършителни работи, със съвременно обзавеждане и с удостоверение за въвеждане ...
Мой клиент търси голям и луксозен апартамент или къща в комплекс от затворен тип, в гр. Приморско или района на бившето ММЦ.
Мой клиент търси да закупи къща в планински район в област Бургас. Къщата да не се нуждае от много ремонтни дейности и да е подходяща за целогодишно живеене.
Търся за мой клиент парцел, може и с къща, които да се намират в близост до река, по възможност в Странджа планина. Площта да е между 1 и 4 дка.
Мой клиент търси да закупи ваканционна къща, разположена на първа линия море в гр. Созопол. Къщата да има канализация, ток и вода.
Купувам за мой клиент едноетажна къща с три спални, в близост до к.к. Слънчев бряг, ново строителство.
Търся за мой клиент парцел за строителство на частен дом с малка градинка пред него. Може и готова къща за продажба в град Созопол, самостоятелна, не в комплекс с такса обслужване.
Частна обява
Для круглогодичного семейного проживания.
Частна обява
Търся къща в гр. Карнобат. Цена по договаряне.