Вие търсите: Купувам парцел, област Бургас, гр. Созопол
Мой клиент търси да купи парцел в посочените райони, като предимно се разглеждат предложения подходящи за строеж на къща..
Купувам за мой клиент парцел в гр. Созопол. Държи да е в регулация и да е подходящ за жилищно строителство. Бюджетът е до 40000 евро.
Търся за закупуване на моя клиентка. Парцел за затрояване на къща или вила. Разглежда и възможности да има вече построена къща, която е за ремонт. Приоритетно се разглеждат райони, които са по-близо до ...
Търся за клиенти парцел колкото е възможно по-близо до морето, с удобен достъп, но в тих район.Да е извън града. Всичко на юг от Бургас представлява интерес за тях. Може и къща.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам ПАРЦЕЛ, област Бургас, гр. Созопол, ЦЕНА около € 40 000
Български гражданин търси да закупи парцел с гледка море на южното Черноморие. Разполага с налични средства.
За мой клиент, български гражданин, търся парцел в района на къпминг Каваци, Смокина. Целта на покупката е монтаж на сглябяема къща, бунгало. На първа линия море.
Търсенето на клиента ми е за парцел - земеделска земя с възможността за смяна на статута, на първа линия море, в района на плаж Каваци.
Купувам парцел, за мой клиент, в град Созопол, в близост до плажа. Да може да се започне строителство на къща, да има готови документи за сделка.
Резервиран
Купувам ПАРЦЕЛ, област Бургас, гр. Созопол, ЦЕНА около € 20 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.