Вие търсите: Купувам парцел, област Бургас
Мой клиент търси да купи парцел в посочените райони, като предимно се разглеждат предложения подходящи за строеж на къща..
Купувам за мой клиент парцел в гр. Созопол. Държи да е в регулация и да е подходящ за жилищно строителство. Бюджетът е до 40000 евро.
За мой клиент, български гражданин, търся урегулиран поземлен имот в община Созопол, с. Крушевец. Покупката е с лични средства.
Търся за закупуване на моя клиентка. Парцел за затрояване на къща или вила. Разглежда и възможности да има вече построена къща, която е за ремонт. Приоритетно се разглеждат райони, които са по-близо до ...
Търся за клиенти парцел колкото е възможно по-близо до морето, с удобен достъп, но в тих район.Да е извън града. Всичко на юг от Бургас представлява интерес за тях. Може и къща.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам ПАРЦЕЛ, област Бургас, гр. Созопол, ЦЕНА около € 40 000
Български гражданин търси да закупи парцел с гледка море на южното Черноморие. Разполага с налични средства.
За мой клиент, български гражданин, търся урегулиран имот, в селата близо до морето. Иска да построи семейна двуетажна къща.
За мой клиент, български гражданин, търся парцел в района на къпминг Каваци, Смокина. Целта на покупката е монтаж на сглябяема къща, бунгало. На първа линия море.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам ПАРЦЕЛ, област Бургас, с. Крушевец, ЦЕНА около € 12 000
За мой клиент, български гражданин, търся парцел в село Крушевец, подходящ за построяване на семейна къща.
За мой клиент, български гражданин, търся парцел в регулацията, в села близко до морето. Покупка с налични средства.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам ПАРЦЕЛ, област Бургас, с. Атия, ЦЕНА около € 15 000
За мой клиент, български гражданин, търся урегулиран парцел за жилищно строителство, в селата близо до морето.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА/ПАРЦЕЛ, област Бургас, с. Атия, ЦЕНА около € 25 000
Мой клиент, български гражданин, търс къща за целогодишно живеене или парцел в регулация, за построяване на къщата за целогодишно живеене.
Търсенето на клиента ми е за парцел - земеделска земя с възможността за смяна на статута, на първа линия море, в района на плаж Каваци.
Търся за свой клиент един декар равен двор в селцата около град Бургас и град Созопол. Важно е парцелът да е в регулация, може да има стари постройки, които са за събаряне. Готови сме за бърза сделка.
Купувам парцел, за мой клиент, в град Созопол, в близост до плажа. Да може да се започне строителство на къща, да има готови документи за сделка.
Купувам къща в с. Росен на 17 км от гр. Бургас и на същото разстояние от гр. Созопол. Желанието на моя клиент е къщата да бъде двуфамилна и с два отделни входа. Може да има обща веранда.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам ПАРЦЕЛ, област Бургас, гр. Приморско, ЦЕНА около € 60 000
Работя с клиент, който търси да закупи парцел за построяване на еднофамилна къща. Желае имотът да се намира на комуникативно място и да разполага с изградена инфраструктура около него.
Търся за закупуване на мой клиент парцел, не е задължително да има къща, но трябва да е до река. Разглежда различни местности, но предпочита област Бургас, река Велека.
Резервиран
Купувам ПАРЦЕЛ, област Бургас, гр. Созопол, ЦЕНА около € 20 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за свой клиент парцел с гледка към морето в местност Буджака, подходящ за построяването на еднофамилна къща. Интересувам се и от закупуването на по-голям парцел с възможност за разделяне и построяване ...