Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, област Бургас, гр. Приморско
Търся за клиенти 2-СТАЕН апартамент с гледка море в гр.Приморско, който да е обзаведен по възможност. Да не е в комплекс, за да не плащат поддръжка.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или голям 2-СТАЕН апартамент в град Приморско. Да не е в комплекс. Не иска да плаща такси поддръжка. Може да направи изключение ако офертата е много добра.
Мой клиент търси да закупи апартамент в гр. Приморско. По възможност в централната част на града. Да е обзаведен и да е близо до плажа.
Мой клиент търси да закупи 2 -СТАЕН или 3-СТАЕН апаратамент в гр.Приморско който да е подходящ за целогодишно ползване.Иска да е в по-централната част на града.
Търся за мой клиент, който търси да закупи обзаведен двустаен или тристаен апартамент за около 20 000Е в Област Бургас, Варна и Добрич в по-известните курортни комплекси.
Мой клиент търси двустаен или тристаен обзаведен или необзаведен апартамент в затворен к-с с басейн. Да има балкон и паркомясто или гараж.
Клиент, с когото работя търси двустаен или тристаен апартамент в гр. Приморско. Разглежда предложения в близост до плажа и в затворени комплекси.
Имам клиент, който желае да закупи голям двустаен или тристаен апартамент в жилищна сграда без такса поддръжка. Готов е на бърза сделка с избрания от него имот.
Имам клиент, за когото търся тристаен апартамент в гр. Приморско. Предпочитам имотът да е напълно обзаведен и да се намира в сграда без такса поддръжка. Клиентът ми е готов заплати капаро за избрания ...