Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, област Бургас, гр. Приморско
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиенти търсят да закупят 3-СТАЕН апартамент в Приморско,Китен или Лозенец. Предпочитат имотът да е в сграда на първа линия или втора, но с гледка към морето. Готови са на бърза сделка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиентка желае да закупи 1- СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в Приморско или Китен. Предпочита да е с Акт 16 и да е по-близо до Южния плаж. За лично ползване.
Мой клиент търси закупи голям 3-СТАЕН апартамент или етаж от къща в Приморско.Предпочита имота да е в района на Северният плаж и да е обзаведен.
Мой клиент търси да закупи голям 2-СТАЕН, 3-СТАЕН или етаж от къща в гр.Приморско.Иска имота да не се намира в комплекс, да е обзаведен и да се намира в централната част на града или в района на Северния ...
Мой клиент търси да закупи голям 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Приморско.Предпочита имота да се намира в комплекс но има интерес и към жилищни сгради.
За мой клиент, български гражданин, търся имоти на изгодни цени, със цел инвестиция - къща, едностаен, двустаен, тристаен в райони по морето, близо до плажа.
Мой клиент търси обзаведен или необзаведен тристаен апартамент с Акт 16 в с. Лозенец и гр. Царево, гр. Приморско.
Имам клиент, който желае да закупи голям двустаен или тристаен апартамент в жилищна сграда без такса поддръжка. Готов е на бърза сделка с избрания от него имот.
Имам клиент, за когото търся тристаен апартамент в гр. Приморско. Предпочитам имотът да е напълно обзаведен и да се намира в сграда без такса поддръжка. Клиентът ми е готов заплати капаро за избрания ...