Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, област Бургас, гр. Созопол
Търсенето на клиента е тристаен апартамент, в жилищна сграда, без такса поддръжка, бюджет 50000-55000 евро. Сградата да е с Акт 16. Покупка с лични средства.
За мой клиент, чужд гражданин, търся апартамент с две спални в комплекс Свети Тома, гр. Созопол. Апартаментът да се намира в къщите Икар, Електра, Дорадо. С гледки към острова Св. Тома.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за закупуване на мой клиент тристаен обзаведен апартамент в град Созопол. Разглежда жилищни сгради и затворени комплекси. Предпочита м. Буджака.
Мой клиент търси да закупи апартамент с една или с две спални в района на плаж Хармани, в близост до ул. Одеса или стария град.
Търся за мои клиенти три- или четиристаен апартамент с хубав изглед море, по южното Черноморско крайбрежие. Предимства - близост до плаж, последен етаж, покривна тераса.