Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Купувам за клиент на агенцията двустаен или тристаен апартамент в област Бургас. Разглежда предложения за к.к. Слънчев бряг. Бюджетът е до 35000 евро.
Български гражданин , работещ в Испания купува тристаен апартамент в Слънчев бряг. Търси да е необзаведен, макс 35000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купувам просторен 3-стаен апартамент в Слънчев бряг, Несебър или Равда. Апартаментът да е на комуникативно място.
Търся за клиент клиент, руски гражданин, апартамент с две спални. Готов е за бърза сделка, пристига за огледи през м. април.
Купувам хубав 3-СТАЕН апартамент в централната част на к.к. Слънчев бряг, на около 360 м от плажа. Клиентът е готов за бърза сделка.
Инвеститор търси да закупи имоти по Южното Черноморие. Предпочитан район е к.к. Слънчев бряг. Разглеждаме комплекси без такса поддръжка или с малка такава.
Имам клиент, който търси голям тристаен апартамент, може и в комплекс с такса поддръжка. Средствата за покупката са налични.