Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, област Бургас
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент на първа линия море в гр. Созопол. Апартаментът да е с гледка към морето.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. Поморие, по възможност обзаведен и в максимална близост до морето.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в гр. Приморско. Да бъде близо до северния плаж и с гледка към морето.
Мой клиент търси да закупи апартамент в гр. Созопол. Разглежда предложения с две спални, на първа линия море.
Имам клиент, който търси тристаен апартамент в кв. Черно море. Без такса поддръжка. Без първи и последен етаж.
Клиент, с когото работя, желае да закупи апартамент с една или две спални в гр. Созопол. Разглеждам предложения в близост до плажа, с гледка море.
За мои клиенти, български граждани, търся тристаен апартамент на изгодна цена в град Созопол, местността Буджака.
Търся за мой клиент тристаен, обзаведен апартамент в гр. Несебър или гр. Свети Влас, в близост до плажната ивица.
Български гражданин купува тристаен апартамент в к.к. Слънчев бряг, до 34000 евро. Държи да е обзаведен, с умерена такса поддръжка. Близостта до морето е плюс.
Мой чуждестранен клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Приморско или курортите на юг от него. Желае имотът да е в жилищна сграда и по възможност да е обзаведен. При интерес е готов да ...
Български гражданин вече купил в Каскадас , желае да закупи още един апартамент там. Напълно обзаведен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, на оживено и комуникативно място, без такса поддръжка.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в област Бургас. Предпочита гр. Поморие. Не желае да е на последен етаж или да е под тераса. По възможност да няма такса поддръжка или тя да е до 100 ...
За мой клиент живеещ в чужбина, търся апартамент с две спални, близо до плажа, на комуникативно място. За лично ползване и инвестиция. Плащането е с лични средства.
Английска гражданка купува тристаен апартамент в к.к. Слънчев бряг, на около 500 м от плажа. Желае да е обзаведен и с добра поддръжка.
Купувам двустаен или тристаен апартамент в кв. Черно море, гр. Несебър. Може не е обзаведен, но да е с довършителни работи. Плащане веднага.
Мой клиент търси голям и луксозен апартамент или къща в комплекс от затворен тип, в гр. Приморско или района на бившето ММЦ.
Търся за мой клиент апартамент в Слънчев бряг. Трява да се намира в сграда без такса поддръжка, а не в затворен комплекс.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Поморие, стария град, в близост до плажната ивица.
Имам клиент, за когото търся да закупя апартамент една или две спални в жилищна сграда в град Приморско. Търсим изгодна цена на кв. м.