Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас, м-т Иракли
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент.Приоритетно се разглеждат гр.Поморие и гр.Несебър.Бюджет до 40 000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в к.к. Слънчев бряг, Равда, Приморско и в района до 35 000Е. Ще купуват с кредит. Разглежда с АКТ16. Степента на завършеност да е - довършителни работи. ...
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, обзаведен или необзаведен в Област Варна, Бургас в спокойни курорти, да има плаж, да не е последен етаж.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в област Бургас. За предпочитане да е в близост до плажната ивица.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Свети Влас, разположена на около 400 м от плажа, без такса поддръжка.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент по Южното Черноморие, близо до морето. Предпочитани са по-ниските етажи.
Търся двустаен обзаведен апартамент Област Бургас и Варна на курортни места и морето да е близо до имота. Изключени са големите шумни курорти като Приморско, Поморие, Свети влас, Слънчев бряг.
Мой клиент да закупи двустаен апартамент в област Варна и Бургас. Независимо обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, който да е готов за живеене и с ясна гледка към морето и плажната ивица на съответния курорт.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южното черноморие. Желае да е без такса поддръжка. Може обзаведен и необзаведен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на кв. Сарафово, гр. Бурагас, в близост до хранителен магазин, с контролиран достъп.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочита община Несебър. Бюджетът е до 15000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, който да се предлага без обзавеждане и да е без такса поддръжка.
Мой клиент търси да закупи апартаменти в района на Слънчев Бряг и Несебър. Няма конкретни изисквания към квадратура.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Търся да закупя изгодно за мой клиент апартамент в Китен, близо до плаж. Покупката не е спешна. Определяща е добрата цена.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент на Черноморието. Разглежда предложения на последен етаж с гледка към морето и 2 балкона.