Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас, с. Лозенец
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в курортите Приморско, Китен или Лозенец. Предпочита имота да е обзаведен и да е без такса поддръжка или с минимална такава. Готов е на бърза сделка.
Българска гражданка купува двустаен апартамент в Лозенец. Желае обзавеждане и сграда с ниска такса поддръжка.
Клиентката се обади по оферта №309924 в с.Лозенец.Иска да закупи ваканционен имот с цел за лично ползване и отдаване под наем.Желае да е на по-тихо място, не в централните райони на куроротите.Няма предпочитана ...
За мой клиент, български гражданин, търся имоти на изгодни цени, със цел инвестиция - къща, едностаен, двустаен, тристаен в райони по морето, близо до плажа.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в гр. Китен, с. Лозенец и гр. Приморско. Може обзаведен или необзаведен. Бюджетът е 30 000 евро.
Купувам за мой клиент български гражданин, двустаен апартамент САМО в с. Лозенец. Покупка с лични средства. С цел лятна почивка.
Търся 2-СТАЕН апартамент в комплекс в гр. Приморско или в с. Лозенец. Предпочитам имотът да се намира на висок етаж, да е обзаведен и да има асансьор.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в село Лозенец, област Бургас. Разглежда предложения с цена до 20 000 евро.
Търся да закупя изгодно за мой клиент апартамент в Китен, близо до плаж. Покупката не е спешна. Определяща е добрата цена.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент на Черноморието. Разглежда предложения на последен етаж с гледка към морето и 2 балкона.