Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас, гр. Приморско
Мой чуждестранен клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Приморско или курортите на юг от него. Желае имотът да е в жилищна сграда и по възможност да е обзаведен. При интерес е готов да ...
Купувам за мой клиент двустаен напълно или частично обзаведен апартамент в Приморско, за предпочитаме в близост до центъра на града.
Имам клиент, за когото търся да закупя апартамент една или две спални в жилищна сграда в град Приморско. Търсим изгодна цена на кв. м.
Мой клиент желае да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Приморско. Предпочита да се намира в комплекс, като предложения в к-с Грийн Парадайс се разглеждат с приоритет.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент в гр. Созопол или гр. Приморско, за целогодишно ползване, без такси обслужване. Желателно е да бъде обзаведен. Гледката море е плюс.
Търся за мой клиенти два 2-СТАЙНИ апартамента за инвестиция в района на Северния плаж на града. Предпочитат да са в затворен комплекс, но разглеждат и предложения в жилищни сгради. Имотите да са обзаведени, ...
Имам клиент, който иска да закупи едностаен или двустаен апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Предпочита имоти в комплекс, но има и интерес към жилищни сгради.
Мой чуждестранен клиент желае да закупи 2-СТАЕН апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Интересува се от имоти както в комплекси, така и в жилищни сгради. Имоти с панорама море са с предимство. ...
Имам клиент който желае да закупи 2-СТАЕН апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Предпочита имотът да е в жилищна сграда без такса поддръжка или в комплекс с минимална такава.
Имам сериозни клиенти, български граждани, които желаят да закупят двустаен апартамент за лично ползване и за отдаване под наем, в жилищна сграда с Акт 16. Имотът трябва да се намира в централната част ...
мой клиент желае да закупи 2-СТАЕН апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Разполага с лични средства и е готов за бърза сделка.
Мой чуждестранен клиент търси да закупи двустаен апартамент на юг от гр. Бургас, на цена до 30000 евро. Разглежда и необзаведени предложения.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в жилищна сграда без такса поддръжка в Приморско. Готов е за бърза сделка.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Приморско. Предложения на първа или втора линия море са с приоритет.
Клиент на МИРЕЛА, търси да закупи тристаен апартамент или два съседни по малки апартамента. Предпочитанията са за морска гледка и местоположението на сградата- спокойно и тихо. Предимство е близостта ...