Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас, гр. Приморско
Търся двустаен апартамент в област Бургас. Разглежда в близост до плажната ивица в град Приморско, без такса поддръжка.
Търся за свои клиенти двустаен апартамент в град Приморско или Созопол. Да е обзаведен, с възможност за целогодишно ползване, без такса поддръжка.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент, по възможност обзаведен и без такса поддръжка. Да е подходящ за целогодишно ползване.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще разглежда оферти в близост до плажа.
Търся за клиенти 2-СТАЕН апартамент с гледка море в гр.Приморско, който да е обзаведен по възможност. Да не е в комплекс, за да не плащат поддръжка.
Мой клиент търси да закупи студио или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Предпочита района на Северния плаж и да е обзаведен.
Търся, за мой клиент, едностаен апартамент или студио в гр. Приморско. Разглежда предложения в близост до плажната ивица, за предпочитане обзаведен, но може и без.
Търся за мои клиенти апартамент в централната част на гр. Приморско. По възможност по-близо до Южния плаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, обзаведен или необзаведен в Област Варна, Бургас в спокойни курорти, да има плаж, да не е последен етаж.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в жилищна сграда без такса поддръжка в Приморско, задължително на улица с асфалтов път.
Търся за клиент 2-СТАЕН апартамент за целогодишно ползване. Да не е в затворен комплекс. Желае да е в район, който се обитава и зимата. Без такса поддръжка.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или голям 2-СТАЕН апартамент в град Приморско. Да не е в комплекс. Не иска да плаща такси поддръжка. Може да направи изключение ако офертата е много добра.
Клиент търси да закупи малък 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Царево или гр. Приморско. По възможност обзаведен.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско или гр. Созопол. Да може да се ползва целогодишно. Задължително да има асансьор. Да има възможност и за паркиране наблизо. Интересува ...
Купувам за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. За предпочитане е по-близо да южния плаж. Желае да гледа имоти до 40000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен в посочените райони. Желае да е на комуникативно място, с бърз достъп до обществен транспорт.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в района на гр. Приморско, с панорамна гледка към морето.
Мой чуждестранен клиент желае да закупи 2-СТАЕН апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Интересува се от имоти както в комплекси, така и в жилищни сгради. Имоти с панорама море са с предимство. ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Приморско. Предложения на първа или втора линия море са с приоритет.
Мой клиент търси да закупи апартамент в гр. Приморско. По възможност в централната част на града. Да е обзаведен и да е близо до плажа.