Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас, гр. Созопол
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в област Бургас. Предпочита да е в затворен комплекс в град Созопол, строителство след 2005-та година. Покупката е с инвестиционна цел, бюджетът е до 50000 евро.
Търся за мой клиент апартамент с една спалня в близост до морето в премиум комплекс в Созопол. Предпочита к-с Санта Марина. Апартаментът да е с добро разпределение и обзаведен.
Мой клиент търси да закупи малък апартамент в района на плаж Хармани. Търси имот подходящ за инвестиция.
За мои клиенти, български граждани, търся тристаен апартамент на изгодна цена в град Созопол, местността Буджака.
За мой клиент живеещ в чужбина, търся апартамент с две спални, близо до плажа, на комуникативно място. За лично ползване и инвестиция. Плащането е с лични средства.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочитаните райони са Черноморец, Созопол, Несебър, Поморие.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в близост до плаж Каваците. С приоритет ще се гледат оферти с обзавеждане.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент в к-с Грийн Лаиф, близо до плажа. Апартаментът може да е и необзаведен.
Търся за мой клиент, чужд гражданин, студио или двустаен апартамент - обзаведен, в жилищна сграда без такса поддръжка, в района на плаж Хармани. Клиентът е готов за бърза сделка.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Созопол. Да е на тихо място - предпочита в комплекс с охрана, и да е подходящ за целогодишно ползване.
Търся за мой клиент малко - двустайно или едностайно жилище в централни райони. За предпочитане обзаведено.
Клиент, с когото работя, желае да закупи апартамент с една или две спални в гр. Созопол. Разглеждам предложения в близост до плажа, с гледка море.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в районите на Созопол и Лозенец, но не е в самите курорти, а около къмпингите. По възможност с хубава гледка. Средствата за покупката са налични.
Купувам за мой клиент обзаведен двустаен апартамент в град Бургас - ж.к. Лазур и ж.к. Зорница. В близост да има училище.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент в гр. Созопол или гр. Приморско, за целогодишно ползване, без такси обслужване. Желателно е да бъде обзаведен. Гледката море е плюс.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в централната част на град Созопол. Разглежда предложения без скосявания.
За мой клиент, чуждестранен гражданин, търся апартамент в град Созопол, в комплекс близо до морето. С разрешение за ползване.
Търся за свой клиент двустаен апартамент в град Созопол, с гледка море. По възможност без такса подръжка.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент в гр. Созопол, с тераса и възможност за обитаване на домашни любимци.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град Созопол, местност Буджака. Може да е в комплекс, но тих и не много населен. Гледката море е задължителна.