Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас, гр. Поморие
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Поморие. Разглеждат обзаведени апартаменти в жилищни сгради с не голяма такса поддръжка.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Поморие. Предпочитат обзаведени имоти в близост до Северния плаж.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Сарафово, град Бургас или до Бургас в град Св. Влас, Сл. бряг, Поморие или Несебър.
Българска гражданка купува двустаен апартамент в сън Сет Ризорт Поморие. Търси отлична поддръжка, първа линия море.
Клиентът ми търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в гр. Поморие. Имотът да се намира в близост до плажа.
Български гражданин купува двустаен апртамент в гр. Бургас, гр. Поморие и с. Ахелой, първи линия, до 70 кв.м, в близост до охраняем комплекс.
Търся за мой клиент двустаен апартамент за летен отдих в град Поморие. Трябва да е с гледка към плажа. Може да е в комплекс.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Черноморец или Созопол. Апартаментът да е партерен - с излаз към двор и да не е в затворен комплекс.
Търся да закупя изгодно за мой клиент апартамент в Китен, близо до плаж. Покупката не е спешна. Определяща е добрата цена.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Поморие. Възможно е да е част от комплекс. Бюджетът е до 25000 евро.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент на Черноморието. Разглежда предложения на последен етаж с гледка към морето и 2 балкона.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент за целогодишно ползване, в жилищна сграда без такса обслужване. Може да е в град Созопол или в друг курортен град по Южното Черноморие.
Клиенти, българско семейство с две деца, с които работя приоритетно, търсят да закупят апартамент с една-две спални, в град Поморие. Жилищна сградата да е с Акт 16 (удостоверение за въвеждане в екплоатация), ...