Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас, гр. Свети Влас
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените курорти, на тихо място и в близост до плажната ивица. За предпочитане е затворен комплекс.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент по южното черноморие. С приоритет разглежда гр. Свети Влас и к.к. Слънчев бряг. Задължително без такса поддръжка.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в затворен комплекс, който задължително да има АКТ 16 и по възможност да се намира в Lost in Paradise.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в област Бургас. За предпочитане да е в близост до плажната ивица.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района, до който да има достъп с инвалидна количка и ако е над партер, да има асансьор.
Мой клиент търси да купи студио в област Бургас. Разглежда в град Свети Влас, Община Несебър. Да се намира в близост до плажа.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град Свети Влас, разположена на около 400 м от плажа, без такса поддръжка.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент по Южното Черноморие, близо до морето. Предпочитани са по-ниските етажи.
Мой клиент търси двустаен апартамент в Равда с изглед към градина/басейн/море. Да се намира в района на Какао Бийч и по възможност да е обзаведен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който задължително да има гледка към морето или плажната ивица, като с приоритет ще се разглеждат Свети Влас и Созопол.
Търся двустаен обзаведен апартамент Област Бургас и Варна на курортни места и морето да е близо до имота. Изключени са големите шумни курорти като Приморско, Поморие, Свети влас, Слънчев бряг.
Мой клиент да закупи двустаен апартамент в област Варна и Бургас. Независимо обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент, който търси да закупи обзаведен двустаен или тристаен апартамент за около 20 000Е в Област Бургас, Варна и Добрич в по-известните курортни комплекси.
Мой клиент търси двустаен необзаведен апартамент в Слънчев бряг, Созопол, Свети Влас, който да не се намира в центъра, да е по-близо плажа и по възможност с гледка към морето.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, който да е готов за живеене и с ясна гледка към морето и плажната ивица на съответния курорт.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в точно определен район в гр. Свети Влас, от южен бряг до Апарткомплекс Долче Вита. Търси на първа и втора линия. Желае да е обзаведен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на южното черноморие, който да се предлага с обзавеждане и да не е на партерен етаж. Да е в близост до центъра, а не до плажа.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южното черноморие. Желае да е без такса поддръжка. Може обзаведен и необзаведен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на кв. Сарафово, гр. Бурагас, в близост до хранителен магазин, с контролиран достъп.