Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас, гр. Царево
За мой клиент, български гржданин, търся двустаен апартамент в сграда с Разрешение за ползване. Жилището да е с гледка към морето.
Търся за клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Може и в гр. Ахтопол и гр. Царево. За предпочитане е да е обзаведен и по-близо до Северен плаж.
Търрся за клиент двустаен апартамент с гледка към морето, близко до плаж в град Царево. Може да бъде в комплекс с такса обслужване.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиентката се обади по оферта №309924 в с.Лозенец.Иска да закупи ваканционен имот с цел за лично ползване и отдаване под наем.Желае да е на по-тихо място, не в централните райони на куроротите.Няма предпочитана ...
За мой клиент, български гражданин, търся имоти на изгодни цени, със цел инвестиция - къща, едностаен, двустаен, тристаен в райони по морето, близо до плажа.
Купувам спешно за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. Царево. Желанието е имотът да е обзаведен и да е в жилищна сграда. Разглеждат си и имоти в кв. Василико.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.