Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, област Бургас
Клиентът ми търси да закупи компактно жилище за инвестиция в град Черноморец. Жилището трябва да е в нова сграда с довършителни работи, в готов за отдаване вид. Покупката е с цел инвестиция, няма да се ...
Мой чуждестранен клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Приморско или курортите на юг от него. Желае имотът да е в жилищна сграда и по възможност да е обзаведен. При интерес е готов да ...
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в област Бургас. Предпочита да е в затворен комплекс в град Созопол, строителство след 2005-та година. Покупката е с инвестиционна цел, бюджетът е до 50000 евро.
Български гражданин вече купил в Каскадас , желае да закупи още един апартамент там. Напълно обзаведен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Слънчев бряг или кв. Черно море. Да не е на първи етаж. Осигурено финансиране.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, на оживено и комуникативно място, без такса поддръжка.
Мой доверен клиент купува едностаен или малък двустаен апартамент в северната част на к.к. Слънчев бряг.
Търся за мой клиент апартамент с една спалня в близост до морето в премиум комплекс в Созопол. Предпочита к-с Санта Марина. Апартаментът да е с добро разпределение и обзаведен.
Българска гражданка купува малък двустаен апартамент или студио в Слънчев бряг, без комплексите "Съни Дей". Държи на обзавеждане и умерена такса поддръжка.
Мой клиент търси да закупи малък апартамент в района на плаж Хармани. Търси имот подходящ за инвестиция.
Мой клиент купува малко студио - около 35 кв. м в Несебър и курортите в близост. Предпочита обзаведен апартамент. Комуникативна локация е предимство.
За мои клиенти, български граждани, търся тристаен апартамент на изгодна цена в град Созопол, местността Буджака.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в област Бургас. Предпочита гр. Поморие. Не желае да е на последен етаж или да е под тераса. По възможност да няма такса поддръжка или тя да е до 100 ...
За мой клиент живеещ в чужбина, търся апартамент с две спални, близо до плажа, на комуникативно място. За лично ползване и инвестиция. Плащането е с лични средства.
Мой клиент купува двустаен апартамент в с. Равда. Разглежда предложения около 60 кв м. Предпочитана е морската панорама.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочитаните райони са Черноморец, Созопол, Несебър, Поморие.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, в нова сграда, в близост до морската ивица.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в близост до плаж Каваците. С приоритет ще се гледат оферти с обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. За предпочитане да бъде затворен комплекс.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в близост до магазин "Младост". Да не е на първи или последен етаж.