Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, с. Козница
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в област Бургас. За предпочитане да е в близост до плажната ивица.
Искам да купя за наш клиент едностаен апартамент в района на Несебър. Имотът да е обзаведен, задължително в тухлена сграда. Не се разглеждат оферти в строеж.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент в гр. Приморско, Несебър и Равда, с цел инвестиция. Имотът да е в комплекс с възможност за управление на имота.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен, за предпочитане обзаведен или полуобзаведен апартамент в Небесър и евентуално Поморие, но Несебър е с приоритет до 18 000Е.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в област Бургас. Предпочита община Несебър и околните райони. Бюджетът е до 15000 евро.
Клиент на агенция Мирела иска да купи едностаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, Несебър. Без първи и последен етаж. Основно изискване е да има басейн.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в област Бургас. Предпочита община Несебър. Бюджетът е до 25000 евро.
Частна обява
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочита община Несебър. Бюджетът е до 15000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, който да се предлага без обзавеждане и да е без такса поддръжка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи апартаменти в района на Слънчев Бряг и Несебър. Няма конкретни изисквания към квадратура.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН апартамент по Черноморието. Разглежда предложения с цена до 16 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент на Черноморието. Разглежда предложения на последен етаж с гледка към морето и 2 балкона.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН в на южното черноморие, с добра локация и цена около 25 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН в област Бургас в близост до морето, без Слънчев бряг и Свети Влас. Етаж - без 1-ви (може над магазин) и последен, до 25 000 евро.
Купувам 1-стаен обзаведен апартамент около Бургас. Трябва да е разположен на етаж между 1-ви и 4-ти, да има балкон и да е с южно изложение. Трябва да е близо до плажа и до центъра на населеното място.