Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, гр. Приморско
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент тип студио в гр. Приморско. За предпочитане да бъде в затворен комплекс.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южните курорти като Приморско, Созопол, Поморие, Равда и пр. Основно изискване е да не е в затворен комплекс и да не е партерен. По възможност да е обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в затворен комплекс на южното Черноморие. С приоритет ще се разглеждат имоти с обзавеждане или поне със завършена баня.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. С приоритет ще се разглеждат оферти в района на северната плажна ивица.
За мой клиент, руски гражданин, търся студио в жилищна сграда. С довършителни дейности и по възможност обзаведено.
Имам клиент, който иска да закупи едностаен или двустаен апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Предпочита имоти в комплекс, но има и интерес към жилищни сгради.
Мой клиент търси да закупи студио с цел отдаване под наем в жилищна сграда или комплекс недалеч от плажовете в курорта. Клиентът ми разполага с лични средства и е готов за бърза сделка.
Търся за мой клиент едностаен, обзаведен апартамент в гр. Приморско, на тихо и спокойно място, с панорамна гледка.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в жилищна сграда без такса поддръжка в Приморско. Готов е за бърза сделка.
Клиент на МИРЕЛА, търси да закупи тристаен апартамент или два съседни по малки апартамента. Предпочитанията са за морска гледка и местоположението на сградата- спокойно и тихо. Предимство е близостта ...
Частна обява
Търся апартамент за целогодишно ползване, около 40 кв.м. около 30000евро, да не е на последен етаж.