Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, гр. Приморско
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент търси да закупи 1-стаен апартамент в гр. Приморско. Предпочита да е готов за ползване. Без нужда от ремонт и да няма такса поддръжка.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен апартамент с гледка море в гр.Приморско в цел инвестиция отдаване под наем за летния сезон. Може да има такса поддръжка, но да е близо до морето.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент на Южното Черноморие. Разглежда предложения с цена до 20 000 евро.
Мой клиент желае да закупи 1-стаен апартамент в гр. Приморско. Предпочита имотът да е обзаведен и да няма нужда от голям ремонт. Разглежда предложения и в комплекси.
Клиент търси за закупи за апартамент в гр. Приморско или гр. Китен.За предпочитане е двустаен , но разглежда предложения и за едностаен апартамент.
Клиент от Приморско търси да закупи 1-стаен апартамент с цел инвестиция. Предпочита да е в комплекс с басейн и невисока такса поддръжка.
Моя клиентка търси да закупи апартамент в гр. Приморско или гр. Китен с цел инвестиция. Покупката е с цел отдаване под наем. Разглежда предложения и в комплекси с невисока годишна такса поддръжка.
Клиент търси да закупи 1-стаен апартамент по Южното черноморие. Няма претенции за нищо, освен цената. Да не надвишава 20000 евро.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент по Южното черноморие. Разглежда нискобюджетни оферти, без такса поддръжка, за целогошно ползване.
Клиент чужд гражданин, търси да закупи 1-стаен апартамент в комплекс на брега на морето в гр. Приморско. Предпочита да е обзаведен, с прилична такса поддръжка=
Мой клиент търси да закупи малък 1-стаен апартамент в градчетата по южното черноморие. По възможност без годишна такса поддръжка.
Мой клиент търси да закупи малко студио в жилищна сграда без такса поддръжка в гр. Приморско. Желае да е по-близо до плажа и да е подходящо за целогодишно ползване.
Мой клиент желае да закупи 1-стаен апартамент в жилищна сграда без такса поддръжка в гр. Приморско или в гр. Китен. Предпочита да се намира близо до плаж и да е обзаведе.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. Може да се намира и в комплекс с минимална такса поддръжка.
Клиент, с когото работя, желае да закупи апартамент тип студио или маломерен 2-стаен апартамент в гр. Приморско. Разглеждам предложения до 600 евро на кв. м, с обзавеждане, без нужда от ремонт.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 23000 евро.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент на Черноморието. Разглежда предложения на последен етаж с гледка към морето и 2 балкона.
Купувам за клиент студио в гр. Приморско. Да е на разстояние не повече от 500 м от морето и за предпочитане да е в сграда без такса обслужване.