Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, гр. Несебър
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи обзаведен или необзаведен едностаен апартамент в горепосочените места. Разглеждат се имоти само без такса пъддръжка или минимална.
Купувам за мой клиент студио в област Бургас, гр. Несебър. Предпочита да е обзаведен, но може и необзаведен.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент.Приоритетно се разглеждат гр.Поморие и гр.Несебър.Бюджет до 40 000 евро.
Купувам за мой клиент в 1-стаен апартамент в жилищна сграда, разположена на около 150 м от морето и плаж.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените курорти, на тихо място и в близост до плажната ивица. За предпочитане е затворен комплекс.
Клиент на Мирела търси да закупи едностаен апартамент тип студио или компактен двустаен апартамент в посочените градове. Разглеждаме сгради ново строителство.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в област Бургас. За предпочитане да е в близост до плажната ивица.
Искам да купя за наш клиент едностаен апартамент в района на Несебър. Имотът да е обзаведен, задължително в тухлена сграда. Не се разглеждат оферти в строеж.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент в гр. Приморско, Несебър и Равда, с цел инвестиция. Имотът да е в комплекс с възможност за управление на имота.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен, за предпочитане обзаведен или полуобзаведен апартамент в Небесър и евентуално Поморие, но Несебър е с приоритет до 18 000Е.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент с. Равда, гр. Поморие, гр. Несебър до 25 000Е. Независимо дали е обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в Несебър или Слънчев бряг. Близо до морето, да има асансьор, да е в затворен комплекс, да е на комуникативно място до 30 000Е.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в област Бургас. Предпочита община Несебър и околните райони. Бюджетът е до 15000 евро.
Клиент на агенция Мирела иска да купи едностаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, Несебър. Без първи и последен етаж. Основно изискване е да има басейн.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в Равда или Несебър . Желае да е в близост до морето, заливи, естествени дюни и скалисти масиви.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в област Бургас. Предпочита община Несебър. Бюджетът е до 25000 евро.
Частна обява
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочита община Несебър. Бюджетът е до 15000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочита гр. Несебър, с. Равда, с. Кошарица и околните райони. Възможно е да има необходимост от ремонт. Бюджетът е до 30000 евро.