Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, гр. Свети Влас
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент пенсионер маломерен апартамент в област Несебър. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до плажната ивица и без такса поддръжка. Плаща кеш.
Търся за мой клиент изгоден едностаен или двустаен апартамент, на комуникативно място, близо до плаж. Красива гледка би била предимство. Купува с налични средства.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи просторно студио в гр. Свети Влас. Да бъде в затворен комплекс, на метри от плажа.
Мой клиент купува малко студио - около 35 кв. м в Несебър и курортите в близост. Предпочита обзаведен апартамент. Комуникативна локация е предимство.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, тип студио, в комплекс разположен на брега на морето в гр. Свети Влас. Клиентът ми има налични средства и е готов за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Несебър. Предпочита да е близо до морето или центъра. Бюджетът е до 24000 евро.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент едностаен апартамент к.к. в Слънчев бряг или гр. Свети Влас, в затворен комплекс.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. Свети Влас. Имотът да бъде в затворен комплекс.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН апартамент в к.к. Слънчев бряг или гр. Свети Влас. Разглежда без 1-ви и последен етаж, с паркомясто или в свободна зона за паркиране.
Търся за клиент - българска гражданка, едностаен апартамент в гр. Свети Влас. Желае обзаведен апартамент, недалеч от плажа, с умерена такса поддръжка.