Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, гр. Свети Влас
Българска гражданка купува едностаен апартамент в Свети Влас. Държи да е обзаведен, на около 600 м от морето, невисока поддръжка.
Българска гражданка купува едностаен апартамент в гр. Свети Влас. Предпочита да е необзаведен, отстоянието от морето не я смущава.
Българска гражданка купува едностаен апартамент в гр. Свети Влас, обзаведен, да е недалеч от морето. Готова е с плащане до 17000 евро без ипотечен кредит.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Български гражданин живеещ в Германия търси едностаен апартамент в Свети Влас, Слънчев бряг. Желае обзавеждане, недалеч от плажа.
Търся за закупуване на мои клиенти студио в град Свети Влас. Предпочитат да е в комплекс близо до морето.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, тип студио, в комплекс разположен на брега на морето в гр. Свети Влас. Клиентът ми има налични средства и е готов за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Несебър. Предпочита да е близо до морето или центъра. Бюджетът е до 24000 евро.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент едностаен апартамент к.к. в Слънчев бряг или гр. Свети Влас, в затворен комплекс.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. Свети Влас. Имотът да бъде в затворен комплекс.
Търся за клиент - българска гражданка, едностаен апартамент в гр. Свети Влас. Желае обзаведен апартамент, недалеч от плажа, с умерена такса поддръжка.