Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, гр. Свети Влас
Българска гражданка купува едностаен апартамент в гр. Несебър и Свети Влас. Бюджет от 22000 евро, плащането е без ипотечен кредит. Желателно е да бъде обзаведен, с малка такса поддръжка.
Кореспондентка на БНР от Смолян купува едностаен апартамент за целогодишно ползване в гр. Свети Влас или к.к. Слънчев бряг. Да бъде обзаведен и в добре поддържана сграда.
Търся за свой клиент компактен апартамент във ваканционните градчета около Бургас. Желателно е апартаментът да е обзаведен и да няма нужда от ремонт. Готови сме за бърза сделка.
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в градовете около Бургас. Приоритетно разглеждаме гр. Поморие, Созопол и Несебър.
Търся едностаен или двустаен апартамент комплекс от затворен тип в Слънчев бряг, Несебър или в Лозенец.
За мой клиент купувам студио в Свети Влас, обзаведено, без нужда от ремонт и довършителни работи. Близо до морето.
БЕЗ КОМИСИОНА
ЕДНОСТАЕН апартамент, гр. Свети Влас, ЦЕНА около € 18 000
Българска гражданка купува едностаен апартамент. Държи на морска панорама, обзавеждане и невисока такса за поддръжка.
Българска гражданка купува еднастаен апартамент в гр. Свети Влас. Желае да е обзаведен, на около 600 м от морето.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, тип студио, в комплекс разположен на брега на морето в гр. Свети Влас. Клиентът ми има налични средства и е готов за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Несебър. Предпочита да е близо до морето или центъра. Бюджетът е до 24000 евро.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент едностаен апартамент к.к. в Слънчев бряг или гр. Свети Влас, в затворен комплекс.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. Свети Влас. Имотът да бъде в затворен комплекс.
Търся за клиент - българска гражданка, едностаен апартамент в гр. Свети Влас. Желае обзаведен апартамент, недалеч от плажа, с умерена такса поддръжка.