Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент в Слънчев бряг. Сградата трябва да е без такса поддръжка. По-голямата част от средствата за покупката са налични.
Българска гражданка купува едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. Предпочита отдалечен район, но близо до автобусна спирка. Обзаведен и с парко място.
Руски гражданин купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Желае за е обзаведен, недалеч от плаж, парко място.
Българска гражданка купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Желае да е с обзавежадане, добра поддръжка, разстоянието да морето не е от значение.
Клиентът ми търси апартамент тип студио в к.к Слънчев бряг или с. Равда. Да е в сграда без такса поддръжка или с минимална такава. Средствата за покупката са налични.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. Сградата да е с добре поддържани общи части. Приоритет е да има паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в к.к. Слънчев бряг. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 22000 евро.
Търся за мой клиент едностаен апартамент к.к. в Слънчев бряг или гр. Свети Влас, в затворен комплекс.
За мой клиент търся 1-стаен апартамент в централната част на к.к. Слънчев бряг, на до 300 м от плажа.
Купувам за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в к.к. Слънчев бряг (Несебър) с площ около 40 кв. м, до 20 000 евро.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент, може и със статут на студио, в к.к. Слънчев бряг. Сградата да е ново строителство с добре поддържани общи части.
Търся да закупя за мой клиент едностаен апартамент в к.к. Сл. бряг. Комплексът да е близо до морето. Клиентът няма да използва кредит, разполага с налични средства.