Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Мой клиент търси да закупи студио в к.к. Слънчев бряг, с инвестиционна цел. Сградата може да е в строеж.
Мой доверен клиент купува едностаен или малък двустаен апартамент в северната част на к.к. Слънчев бряг.
Българска гражданка купува малък двустаен апартамент или студио в Слънчев бряг, без комплексите "Съни Дей". Държи на обзавеждане и умерена такса поддръжка.
Нова
Мой клиент купува малко студио - около 35 кв. м в Несебър и курортите в близост. Предпочита обзаведен апартамент. Комуникативна локация е предимство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, в нова сграда, в близост до морската ивица.
Български гражданин вече купил в Каскадас , желае да закупи още един апартамент там. Напълно обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южните курорти като Приморско, Созопол, Поморие, Равда и пр. Основно изискване е да не е в затворен комплекс и да не е партерен. По възможност да е обзаведен.
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. В краен случай може и Несебър или Св. Влас. Не се интересува от оферти в к-с Sunny Day.
Търся за мой клиент апартамент в Слънчев бряг. Трява да се намира в сграда без такса поддръжка, а не в затворен комплекс.
Израелски гражданин купува едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг, близо до плаж. Желае да е обзаведен и с паркомясто.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, в централната част на к.к. Слънчев бряг. Има налични средства.
Търся за мой клиент студио в Слънчев бряг или Равда. На място с лесен автомобилен достъп и близо до плаж.
Търся за българка живееща в чужбина студио в к.к. Слънчев Бряг. Да е обзаведено и с хубава гледка. Няма изисквания за етаж.
Мой клиент купува изгоден едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг, в сграда с добре поддържани общи части.
Щвейцарски гражданин купува на изплащане студио в к.к. Слънчев бряг. Държи на обзавеждане, умерена такса поддръжка, ниска цена.
Купувам за мой клиент студио или двустаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг или кв. Черно море. Обзаведен имот, по възможност без такса поддръжка.
Руска гражданка купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Държи на ниска такса поддръжка - 5 евро на кв. м. В близост трябва да има супермаркет.
Българска гражданка купува едностаен, или двустаен апартамент в Слънчев бряг до 21000 евро. Държи на обзавеждане, паркомясто, умерена такса поддръжка.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг. Предложения с гледка към морето са с приоритет.
Търся за мой клиент чужденец студио или апартамент с 1 спалня в района на Слънчев бряг. Предпочита да е с обзавеждане и ниска такса поддръжка.