Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Българска гражданка купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Нисък бюджет от окло 14000 евро. Желае да е обзаведен, ниска поддръжка.
Кореспондентка на БНР от Смолян купува едностаен апартамент за целогодишно ползване в гр. Свети Влас или к.к. Слънчев бряг. Да бъде обзаведен и в добре поддържана сграда.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в комплекс с контролиран достъп до 25 000Е в Слънчев бряг, Несебър, Равда.
Българин работещ в Белгия купува едностаен, двустаен апартамент в Слънчев бряг. Желае да е обзаведен, недалеч от плажа, с по-ниска такса поддръжка.
Мой клиент български гражданин купува за родителите си едностаен апартамент на първа линия Радва, Слънчев бряг. Желае да е обзаведен, на невисок етаж, може и по-виско, но трябва да има асансьор.
Български гражданин купува едностаен апартамент в Слънчев бряг с цел отдавене под наем. Желае да е недалеч от плаж, обзавеждане, качествена поддръжка.
Търся за свой клиент компактен апартамент във ваканционните градчета около Бургас. Желателно е апартаментът да е обзаведен и да няма нужда от ремонт. Готови сме за бърза сделка.
Български гражданин купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Нисък бюджет , около 13- 14000 евро. Иска да е обзаведен, може и в Съни дей 3.
Купувам за мой клиент студио или двустаен апартамент или две студиа едно до друго единствено и само в комплекс Вечна Р. С паркомясто.
Български гражданин купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Основен мотив отдаване под наем с цел възвращаемост. Желае да е обзаведен с ниска такса поддръжка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в градовете около Бургас. Приоритетно разглеждаме гр. Поморие, Созопол и Несебър.
Търся едностаен или двустаен апартамент комплекс от затворен тип в Слънчев бряг, Несебър или в Лозенец.
Български гражданин купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Изиксвания: недалеч от плаж, обзаведен, умерена такса поддръжка.
търся за мой клиент апартамент тип студио Сб, басейн, паркоместо, близост до магазин, тип инвестиция. не по-малко от 33кв.м без партер и последен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южната част на Слънчев бряг. Близо до морето, обзаведен. Може с минимална такса поддръжка.
Българска гражданка купува едностаен апарамент, ограничен бюджет от 10000 евро. Апартаментът може да е и без балкон или тераса.
Български гражданин купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Желае да е близо до плажа и частична гледка към морето.
Български гражданин купува едностаен апартамент в Слънчев бряг. Има наличен бюджет около 14000 евро.