Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, с. Равда
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в комплекс с контролиран достъп до 25 000Е в Слънчев бряг, Несебър, Равда.
Мой клиент български гражданин купува за родителите си едностаен апартамент на първа линия Радва, Слънчев бряг. Желае да е обзаведен, на невисок етаж, може и по-виско, но трябва да има асансьор.
Търся за свой клиент компактен апартамент във ваканционните градчета около Бургас. Желателно е апартаментът да е обзаведен и да няма нужда от ремонт. Готови сме за бърза сделка.
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в градовете около Бургас. Приоритетно разглеждаме гр. Поморие, Созопол и Несебър.
Търся едностаен или двустаен апартамент комплекс от затворен тип в Слънчев бряг, Несебър или в Лозенец.
Български гражданин купува едностаен, двустаен апартамент в Равда. Предпочита само Равда, обзавеждане, ниска поддръжка.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще разглежда оферти в близост до плажа.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в Равда. Обзаведен, в сграда без такса поддръжка, в центъра на селото.
Клиентът ми търси апартамент тип студио в к.к Слънчев бряг или с. Равда. Да е в сграда без такса поддръжка или с минимална такава. Средствата за покупката са налични.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Несебър. Предпочита да е близо до морето или центъра. Бюджетът е до 24000 евро.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Имам клиент, който търси студио в с. Равда, в близост до морето, с ниска такса поддръжка, за целогодишно живеене.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в с. Равда, област Бургас. Предпочита апартаментът да не е част от затворен комплекс и да няма такса поддръжка. Бюджетът е до 20000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент за целогодишно ползване, в жилищна сграда без такса обслужване. Може да е в град Созопол или в друг курортен град по Южното Черноморие.