Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, с. Равда
Българска гражданка купува еднастаен, двустаен апартамент в Равда, Несебър, Ахелой. Желае обзавеждане, умерена поддръжка.
Българска гражданка, работеща в Германия купува едностаен апартамент в Ахелой, Равда до 18000 евро. Желае обзавеждане, ниска поддръжка или без такава.
Български гражданин купува еднастаен апартамент в Равда. Държи да има асансьор, може без обзавеждане. Без поддръжка!
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся малък едностаен апартамент за закупуване на мои клиенти. Разглеждат област Бургас и в Бургас. Може да е без довършителни работи или обзаведен. Приоритетно гледат в Кошарица.
БЕЗ КОМИСИОНА
Едностаен апартамент, с. Равда, ЦЕНА около € 19 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
БЕЗ КОМИСИОНА
Едностаен апартамент, с. Равда, ЦЕНА около € 22 000
Моя клиентка българска гражданка купува еднастаен в с. Равда. Желае да е обзаведен, с по-малка такса поддръжка и на около 600 м от плажа.
БЕЗ КОМИСИОНА
Едностаен апартамент, с. Равда, ЦЕНА около € 40 000
Българска гражданка купува едностаен апартамент на първа линия Равда. Желае да е с обзавеждане, морска панорама, паркомясто.
Клиентът ми търси апартамент тип студио в к.к Слънчев бряг или с. Равда. Да е в сграда без такса поддръжка или с минимална такава. Средствата за покупката са налични.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Несебър. Предпочита да е близо до морето или центъра. Бюджетът е до 24000 евро.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Имам клиент, който търси студио в с. Равда, в близост до морето, с ниска такса поддръжка, за целогодишно живеене.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в с. Равда, област Бургас. Предпочита апартаментът да не е част от затворен комплекс и да няма такса поддръжка. Бюджетът е до 20000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент за целогодишно ползване, в жилищна сграда без такса обслужване. Може да е в град Созопол или в друг курортен град по Южното Черноморие.