Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас, с. Писменово
Търся за мой клиент едностаен апартамент по южното черноморие. Сградата да бъде с АКТ 16 и с ниска такса поддръжка.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио надолу от гр. Черноморец. Предпочита да е обзаведен, но може и необзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. Може да е и в затворен комплекс, но с ниска такса поддръжка.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент, по възможност обзаведен и без такса поддръжка. Да е подходящ за целогодишно ползване.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент в гр. Приморско, Несебър и Равда, с цел инвестиция. Имотът да е в комплекс с възможност за управление на имота.
Клиент търси да закупи малък 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Царево или гр. Приморско. По възможност обзаведен.
Мой клиент търси имот на разсрочено плащане в гр. Приморско или гр. Царево, близо до плажната ивица.
Мой клиент търси да закупи апартамент в гр. Приморско. По възможност в централната част на града. Да е обзаведен и да е близо до плажа.
Търси да закупи малко обзаведено студио в комплекс около град Приморско. Да е в централната част на града/селото.
Мои клиенти, работещи в Германия, търсят да закупят имот с цел инвестиция. Може да е търговски обект или хубав апартамент, който да се отдава под наем и да им носи приход.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апаратамент в град Приморско. Да е близо до плажа и централната част на града, по възможност обзаведен и с ниска такса поддръжка.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, тип студио в област Бургас. Разглежда в гр. Приморско и гр. Поморие.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент с гледка море .По възможност да е обзаведен.Целта на покупката е за инвестиция.Да не е партер,да е в комплекс с възможност за менажиране. Няма конкретна ...
Търся за мои клиенти студио или 2-СТАЕН апартамент в района на юг от Бургас.Да не е в комплекс с висока такса поддръжка.Да могат да спят поне 4 човека. Може да се разглеждат и парцели но на цена под 20000 ...
Мой клиент търси едностаен апартамент до 24 000Е в Приморско, предпочита в близост до Южния плаж. Без значение дали е обзаведен или необзаведен.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. Приморско до 35 000 лева.Да не е на партерен етаж.
Клиент на агенция Мирела иска да купи едностаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, Несебър. Без първи и последен етаж. Основно изискване е да има басейн.
Купувам за мой клиент апартамент тип студио в Апартхотел Сънрайз, разположен в близост до главната улица в курорта и на около 300 м от Южния плаж.
Частна обява
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. Може да се намира и в комплекс с минимална такса поддръжка.