Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, област Бургас
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. Разглеждат се предложения ново строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за клиент едностаен апартамент в област Бургас. Разглежда в гр. Созопол, обзаведен и в близост до плажа.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените курорти, на тихо място и в близост до плажната ивица. За предпочитане е затворен комплекс.
Клиент на Мирела търси да закупи едностаен апартамент тип студио или компактен двустаен апартамент в посочените градове. Разглеждаме сгради ново строителство.
Търся едностаен апартамент, туп студио или ателие в гр. свети Влас, община Несебър. Разглежда затворени комплекси.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи малък едностаен обзаведен апартамент с изглед към морето в посочените градове. Тухлено строителство.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в област Бургас. Предпочита к.к. Слънчев бряг. Бюджетът е до 25000 евро.
Мой клиент търси да закупи студио или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Предпочита района на Северния плаж и да е обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в затворен комплекс с ниска такса поддръжка, който да се предлага завършен и обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или студио в гр. Приморско. Разглежда предложения в комплекси, намиращи се близо до плажната ивица.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в област Бургас. Предпочита гр. Приморско. Бюджетът е до 25000 евро.
Търся, за мой клиент, едностаен апартамент или студио в гр. Приморско. Разглежда предложения в близост до плажната ивица, за предпочитане обзаведен, но може и без.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочита гр. Созопол, к-с Санта Марина. Бюджетът е до 50000 евро. Да има гледка към морето.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в с. Лозенец, в близост до плажната линия. Имотът да е обзаведен. Не се разглеждат оферти на последен етаж.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в жилищна сграда без такса поддръжка в Приморско, задължително на улица с асфалтов път.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. Разглежда предложения за обзаведен и необзаведен апартамент и с по- ниска такса поддръжка.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент в с. Равда. Може обзаведен или необзаведен. Желае да е с ниска такса поддръжка.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в област Бургас. За предпочитане в близост до к.к. Слънчев бряг.
Български гражданин купува едностаен апартамент в центъра на к.к. Слънчев бряг. Да е без такса поддръжка, в централната част на курорта.