Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, с. Атия
Търся за свой клиент компактен апартамент с една или две спални, в сграда за целогодишно ползване, с минимална такса поддръжка. Желателно е жилището да е обзаведено, да не е първи или последен етаж и ...
Търся за свой клиент двустаен апартамент или къща с двор в с. Атия. Приоритетно разглеждаме жилища след ремонт и с обзавеждане.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА, област Бургас, с. Атия, ЦЕНА около € 30 000
За мой клиент, български гражданин търся къща в село Атия. Имотът е за лично ползване, може за целогодишно живеене.
Търся за свой клиент компактен апартамент във ваканционните градчета около Бургас. Желателно е апартаментът да е обзаведен и да няма нужда от ремонт. Готови сме за бърза сделка.
Търся за свой клиент малка къща с двор или компактен апартамент с една спалня в град Бургас или до 20 км. от града. Жилището не трябва да е за основен ремонт. Готови сме за бърза сделка.
Търся за закупуване на моя клиентка. Парцел за затрояване на къща или вила. Разглежда и възможности да има вече построена къща, която е за ремонт. Приоритетно се разглеждат райони, които са по-близо до ...
Търся за свой клиент къща с двор в затворен комплекс в близост до град Бургас. Желателно е къщата да има две самостоятелни спални.
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в градовете около Бургас. Приоритетно разглеждаме гр. Поморие, Созопол и Несебър.
Клиентката се обади по оферта №309924 в с.Лозенец.Иска да закупи ваканционен имот с цел за лично ползване и отдаване под наем.Желае да е на по-тихо място, не в централните райони на куроротите.Няма предпочитана ...
Търся за клиенти парцел колкото е възможно по-близо до морето, с удобен достъп, но в тих район.Да е извън града. Всичко на юг от Бургас представлява интерес за тях. Може и къща.
За мой клиент, български гражданин, търся къща близо до морето. Може да бъде в сграда - старо строителство.
За мой клиент, български гражданин, търся парцел в регулацията, в села близко до морето. Покупка с налични средства.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам ПАРЦЕЛ, област Бургас, с. Атия, ЦЕНА около € 15 000
За мой клиент, български гражданин, търся урегулиран парцел за жилищно строителство, в селата близо до морето.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА/ПАРЦЕЛ, област Бургас, с. Атия, ЦЕНА около € 25 000
Мой клиент, български гражданин, търс къща за целогодишно живеене или парцел в регулация, за построяване на къщата за целогодишно живеене.
Търся за свой клиент един декар равен двор в селцата около град Бургас и град Созопол. Важно е парцелът да е в регулация, може да има стари постройки, които са за събаряне. Готови сме за бърза сделка.
Търся за коя клиентка малък апартамент община Созопол. Предпочита село Атия. Бюджетът е около 30000евро.
Търся за мой клиент етаж или цяла къща в област Бургас. Разглежда предложения с не много голям двор, а имота да не е за основен ремонт.
Ексклузив
Търси да закупи просторен двустаен апартамент в комплекс в град Созопол, с акт 16 и напълно обзаведен и оборудван.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.