Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Приморско
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за клиенти 2-СТАЕН апартамент с гледка море в гр.Приморско, който да е обзаведен по възможност. Да не е в комплекс, за да не плащат поддръжка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси имот за инвестиция, къща ли вила, хотел, сграда до 80 000Е в област Бургас и град Бургас.
Мой клиент търси да закупи студио или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Предпочита района на Северния плаж и да е обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или студио в гр. Приморско. Разглежда предложения в комплекси, намиращи се близо до плажната ивица.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в област Бургас. Предпочита гр. Приморско. Бюджетът е до 25000 евро.
Търся, за мой клиент, едностаен апартамент или студио в гр. Приморско. Разглежда предложения в близост до плажната ивица, за предпочитане обзаведен, но може и без.
Търся за мои клиенти апартамент в централната част на гр. Приморско. По възможност по-близо до Южния плаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, обзаведен или необзаведен в Област Варна, Бургас в спокойни курорти, да има плаж, да не е последен етаж.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в жилищна сграда без такса поддръжка в Приморско, задължително на улица с асфалтов път.
Търся за клиент 2-СТАЕН апартамент за целогодишно ползване. Да не е в затворен комплекс. Желае да е в район, който се обитава и зимата. Без такса поддръжка.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или голям 2-СТАЕН апартамент в град Приморско. Да не е в комплекс. Не иска да плаща такси поддръжка. Може да направи изключение ако офертата е много добра.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент в гр. Приморско, Несебър и Равда, с цел инвестиция. Имотът да е в комплекс с възможност за управление на имота.
Клиент търси да закупи малък 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Царево или гр. Приморско. По възможност обзаведен.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско или гр. Созопол. Да може да се ползва целогодишно. Задължително да има асансьор. Да има възможност и за паркиране наблизо. Интересува ...
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА/ВИЛА, област Бургас, община Приморско, ЦЕНА около € 200 000
Клиент търси да закупи къща в или около Приморско. Може и в селата до 10 км от Приморско. Да не е в затворен комплекс и да е малка. Може и 3-СТАЕН или 4- СТАЕН апартамент.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. Приморско. Предпочита да е напълно обзаведен и да е в сграда без фиксирана такса поддръжка.
Купувам за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. За предпочитане е по-близо да южния плаж. Желае да гледа имоти до 40000 евро.
Мой клиент търси имот на разсрочено плащане в гр. Приморско или гр. Царево, близо до плажната ивица.