Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Приморско
Мой чуждестранен клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Приморско или курортите на юг от него. Желае имотът да е в жилищна сграда и по възможност да е обзаведен. При интерес е готов да ...
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент тип студио в гр. Приморско. За предпочитане да бъде в затворен комплекс.
Купувам за мой клиент двустаен напълно или частично обзаведен апартамент в Приморско, за предпочитаме в близост до центъра на града.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южните курорти като Приморско, Созопол, Поморие, Равда и пр. Основно изискване е да не е в затворен комплекс и да не е партерен. По възможност да е обзаведен.
Мой клиент търси голям и луксозен апартамент или къща в комплекс от затворен тип, в гр. Приморско или района на бившето ММЦ.
Имам клиент, за когото търся да закупя апартамент една или две спални в жилищна сграда в град Приморско. Търсим изгодна цена на кв. м.
Мой клиент желае да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Приморско. Предпочита да се намира в комплекс, като предложения в к-с Грийн Парадайс се разглеждат с приоритет.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент в гр. Созопол или гр. Приморско, за целогодишно ползване, без такси обслужване. Желателно е да бъде обзаведен. Гледката море е плюс.
Търся за мой клиенти два 2-СТАЙНИ апартамента за инвестиция в района на Северния плаж на града. Предпочитат да са в затворен комплекс, но разглеждат и предложения в жилищни сгради. Имотите да са обзаведени, ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент в затворен комплекс на южното Черноморие. С приоритет ще се разглеждат имоти с обзавеждане или поне със завършена баня.
Мой клиент желае да закупи самостоятелен гараж в гр. Приморско, в новата част на града, в района на аквапарка.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. С приоритет ще се разглеждат оферти в района на северната плажна ивица.
За мой клиент, руски гражданин, търся студио в жилищна сграда. С довършителни дейности и по възможност обзаведено.
Имам клиент, който иска да закупи едностаен или двустаен апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Предпочита имоти в комплекс, но има и интерес към жилищни сгради.
Мой чуждестранен клиент желае да закупи 2-СТАЕН апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Интересува се от имоти както в комплекси, така и в жилищни сгради. Имоти с панорама море са с предимство. ...
Имам клиент който желае да закупи 2-СТАЕН апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Предпочита имотът да е в жилищна сграда без такса поддръжка или в комплекс с минимална такава.
Мой клиент търси да закупи студио с цел отдаване под наем в жилищна сграда или комплекс недалеч от плажовете в курорта. Клиентът ми разполага с лични средства и е готов за бърза сделка.
Търся за мой клиент едностаен, обзаведен апартамент в гр. Приморско, на тихо и спокойно място, с панорамна гледка.
Имам сериозни клиенти, български граждани, които желаят да закупят двустаен апартамент за лично ползване и за отдаване под наем, в жилищна сграда с Акт 16. Имотът трябва да се намира в централната част ...
Търся за мой клиент тристаен, необзаведен апартамент в района на град Приморско, в близост до плажната ивица.