Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Черноморец
Мой клиент търси да закупи малък апартамент в района на плаж Хармани. Търси имот подходящ за инвестиция.
Луксозен имот
Търся за свой клиент обзаведено студио в комплекс Атия ризорт, гр. Черноморец. Покупката е с цел инвестиция, приоритет даваме на предложения с гледка море.
Клиентът ми търси да закупи компактно жилище за инвестиция в град Черноморец. Жилището трябва да е в нова сграда с довършителни работи, в готов за отдаване вид. Покупката е с цел инвестиция, няма да се ...
Мой сериозен клиент купува с цел инвестиция хотел, къща или къмпинг на първа линия море. Предпочита района от Ахтопол до Созопол.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Созопол, с. Лозенец, гр. Черноморец и Сарафово. В хубав комплекс с басейн.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в близост до плаж Каваците. С приоритет ще се гледат оферти с обзавеждане.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. Черноморец. Без първи и последен етаж. Обзавеждане не е задължително.
Купувам за мой клиент имот за инвестиция в посочените райони. Приоритет даваме на качествени сгради и имоти готови за отдаване под наем с годишна доходност над 9%. Покупката ще се осъществи със свободни ...
Клиент, с когото работя, желае да закупи апартамент с една или две спални в гр. Созопол. Разглеждам предложения в близост до плажа, с гледка море.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в районите на Созопол и Лозенец, но не е в самите курорти, а около къмпингите. По възможност с хубава гледка. Средствата за покупката са налични.
Купувам за мой клиент обзаведен двустаен апартамент в град Бургас - ж.к. Лазур и ж.к. Зорница. В близост да има училище.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в затворен комплекс на южното Черноморие. С приоритет ще се разглеждат имоти с обзавеждане или поне със завършена баня.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в гр. Созопол. Сградата може да е част от затворен комплекс.
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот (парцел) в гр. Черноморец, област Бургас. Парцелът да е с площ около 500 кв. м. Трябва да е подходящ за построяване на къща.
Търся за двойка живееща в чужбина апартамент просторен апартамент в близост до морето. Разглеждаме имоти с гледка към морето, в близост до плаж, с възможност за управление на имота. Покупката ще се осъществи ...
Търся за мой клиент обзаведен апартамент с 1 или 2 спални, на първа линия море, до 50-55 000 евро. Без или с ниска такса поддръжка.
Мой чуждестранен клиент търси да закупи двустаен апартамент на юг от гр. Бургас, на цена до 30000 евро. Разглежда и необзаведени предложения.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен апартамент или къща в гр. Созопол. Да има три самостоятелни спални, хубава гледка и ниска такса поддръжка.
Частна обява
Купувам 2-СТАЕН, град Бургас или Созопол. Цена до 40000 евро.
За мой клиент, чужденец, търся студио или двустаен апартамент на изгодна цена. Може да се намира в жилищна сграда близо до плажа или в комплекс с басейн, с не висока такса поддръжка. Клиентът е готов ...