Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Черноморец
Клиент търси да купи тристаен апартамент в град Черноморец. Разглежда предложения с обзавеждане и възможност за паркиране в района.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио надолу от гр. Черноморец. Предпочита да е обзаведен, но може и необзаведен.
Търся за свой клиент къща в област Бургас, подходяща за целогодишно ползване. Имотът трябва да е в завършен вид, с качествени довършителни работи, със съвременно обзавеждане и с удостоверение за въвеждане ...
Купувам за мой клиент просторно студио в сграда Калипсо. Желае да е в близост до центъра на града и плажа.
Мой клиент търси да закупи два едностайни апартамента в района на плажовете Каваци и Градина. Покупката е с ипотечен кредит и с цел инвестиция.
Мой клиент търси да закупи къща в област Созопол - за предпочитане м-т Буджака или с. Равадиново, в близост до къмпинг Златна рибка.
Търся да закупя за мой клиент луксозен имот с две спални, два санитарни възела и задължително условие - гледка море. Приоритетно се разглеждат къщи, но добре изпълнение - мезонет или пентахауз с гледка ...
Купувам урегулиран поземлен имот (УПИ) в град Созопол, в непосредствена близост до морето. Да е на комуникативно място, подходящо за жилищно строителство.
Мой клиент търси да къпи къща в посочените райони на първа линия, с хубава гледка. Разглеждат се необзаведени.
Търся за мой клиент парцел в област Бургас. Предпочита гр. Черноморец и околните райони. Държи да е в регулация.
Клиент търси да купи двустаен апартамент в област Бургас, община Созопол. За предпочитане да се намира в близост до града и плажната ивица.
Мой клиент търси да закупи парцел по южното Черноморие, възможно най- близо до Бургас.Целта на покупката е построяване на еднофамилна къща.Бюджет до 50 000 евро.
Търся за мой клиент къща на първа линия море, нова или наскоро построена. Обзаведена или не. Да е в отлично състояние и на добра цена.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, обзаведен или необзаведен в Област Варна, Бургас в спокойни курорти, да има плаж, да не е последен етаж.
Купувам къща за наш клиент в Созопол, област Бургас. Имотът да е на минимум два етажа. Основно изискване е да има голям и добре поддържан двор.
Мои клиенти, работещи в Германия, търсят да закупят имот с цел инвестиция. Може да е търговски обект или хубав апартамент, който да се отдава под наем и да им носи приход.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на гр. Созопол. Важно е да е равен, да е подходящ за построяването на къща или вила.
За мой клиент, български гражданин, търся студио на Южното Черноморие. Покупката е с налични средства, за лично ползване.
Мой клиент купува студио с гледка към морето в жилищна сграда, без такса поддръжка, разположен в местност Буджака, на ПЪРВА линия на плаж Каваци!
За мой клиент, чужд гражданин, търся хотел, сграда за нощувки в градове, Созопол. Черноморец, Приморско. На изгодни цени.