Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Созопол
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в област Бургас. Предпочита да е в затворен комплекс в град Созопол, строителство след 2005-та година. Покупката е с инвестиционна цел, бюджетът е до 50000 евро.
За мой клиент - български гражданин, търся парцел в град Созопол, в новата част на града, подходящ за построяване на еднофамилна къща.
Търся за мой клиент апартамент с една спалня в близост до морето в премиум комплекс в Созопол. Предпочита к-с Санта Марина. Апартаментът да е с добро разпределение и обзаведен.
Мой клиент търси да закупи малък апартамент в района на плаж Хармани. Търси имот подходящ за инвестиция.
Търся за мой клиент, чужденец, парцел в м. Буджака, Созопол. Парцелът да е подхидящ за застрояване на еднофамилна къща и да е с морска гледка.
За мои клиенти, български граждани, търся тристаен апартамент на изгодна цена в град Созопол, местността Буджака.
Мой сериозен клиент купува с цел инвестиция хотел, къща или къмпинг на първа линия море. Предпочита района от Ахтопол до Созопол.
За мой клиент живеещ в чужбина, търся апартамент с две спални, близо до плажа, на комуникативно място. За лично ползване и инвестиция. Плащането е с лични средства.
Търся за мои клиенти парцел за жилищно строителство в град Созопол, за еднофамилна къща с двор. Близостта до плаж и до магазин е предимство.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Созопол, с. Лозенец, гр. Черноморец и Сарафово. В хубав комплекс с басейн.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочитаните райони са Черноморец, Созопол, Несебър, Поморие.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в близост до плаж Каваците. С приоритет ще се гледат оферти с обзавеждане.
Търся за мои клиенти двустаен апартамент в к-с Грийн Лаиф, близо до плажа. Апартаментът може да е и необзаведен.
Търся за мой клиент, чужд гражданин, студио или двустаен апартамент - обзаведен, в жилищна сграда без такса поддръжка, в района на плаж Хармани. Клиентът е готов за бърза сделка.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южните курорти като Приморско, Созопол, Поморие, Равда и пр. Основно изискване е да не е в затворен комплекс и да не е партерен. По възможност да е обзаведен.
Мой клиент търси голям и луксозен апартамент или къща в комплекс от затворен тип, в гр. Приморско или района на бившето ММЦ.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Созопол. Да е на тихо място - предпочита в комплекс с охрана, и да е подходящ за целогодишно ползване.
Търся за мой клиент малко - двустайно или едностайно жилище в централни райони. За предпочитане обзаведено.
Клиент, с когото работя, желае да закупи апартамент с една или две спални в гр. Созопол. Разглеждам предложения в близост до плажа, с гледка море.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в районите на Созопол и Лозенец, но не е в самите курорти, а около къмпингите. По възможност с хубава гледка. Средствата за покупката са налични.