Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Поморие
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам ОФИС/МАГАЗИН, област Бургас, гр. Поморие, ЦЕНА около € 80 000
Търся за чуждестранна компания представителен обзаведен офис в близост до морето. Предпочитаме гр. Поморие, гр. Несебър и гр. Созопол. Офисът трябва да е просторен, с възможност за обособяване на работна ...
Търся за българско семейство апартамент с две спални в близост до плажа в град Поморие. Разглеждаме сгради ново строителство (след 2010), с хубави общи части в района на ул. Крайбрежна. Апартаментът ...
Търся за свой клиент апартамент с две спални в гр. Поморие. Задължително изискване е да има гледка море и жилището да е обзаведено. Готови сме за бърза сделка.
Търся за свой клиент компактен апартамент с една или две спални, в сграда за целогодишно ползване, с минимална такса поддръжка. Желателно е жилището да е обзаведено, да не е първи или последен етаж и ...
Търся за свой клиент компактен двустаен апартамент в град Поморие. Разглеждаме нови сгради, с представителна фасада и хубави общи части. Приоритетно разглеждаме предложения с гледка море и в близост ...
Търся за мой клиент къща в комплекс с контролиран достъп, с три или четири спални и с гледка към морето. Предпочитаниет дестинации са Созопол, Поморие, кв. Сарафово, гр. Бургас.
Търся за свой клиент, немски гражданин, апартамент с една спалня в гр. Поморие. Предпочитаното жилище трябва да е с довършителни работи, хубаво обзавеждане и да не е на партерен етаж. Разглеждаме сгради ...
Мой клиент търси двустаен или тристаен апартамент, може обзаведен или не, но не иска да е на шпакловка и замазка в гр. Поморие, Созопол до 70 000Е, да не е партер, хубаво е ако е на високо да има асансьор.
Купувам апартамент с ДВЕ спални в гр. Поморие в близост до северния плаж. Желателно е жилището да няма нужда от ремонт и да е обзаведено. Приоритетно разглеждаме апартаменти с гледка море.
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в градовете около Бургас. Приоритетно разглеждаме гр. Поморие, Созопол и Несебър.
Български гражданин купува тристаен апартамент в к-с Сън Сет Поморие. Готов бюджет около 45000 евро.
Търся за мой клиент етаж или цяла къща в област Бургас. Разглежда предложения с не много голям двор, а имота да не е за основен ремонт.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент за летен отдих в град Поморие. Трябва да е с гледка към плажа. Може да е в комплекс.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Черноморец или Созопол. Апартаментът да е партерен - с излаз към двор и да не е в затворен комплекс.
Търся да закупя изгодно за мой клиент апартамент в Китен, близо до плаж. Покупката не е спешна. Определяща е добрата цена.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Поморие. Възможно е да е част от комплекс. Бюджетът е до 25000 евро.
Търся за мой клиент къща в гр. Поморие и околните села. Желае да е завършена до ключ, без обзавеждане. Двор - поне 450 кв. м.