Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Поморие
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в Руският град, Поморие. Може и необзаведен. Да не е партер и последен етаж. Тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи магазин в гр. Поморие или Слънчев бряг. С площ до 40 кв.м. Бюджет до 25 000 Евро.
Мой клиент търси имот за инвестиция, къща ли вила, хотел, сграда до 80 000Е в област Бургас и град Бургас.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, обзаведен или необзаведен в Област Варна, Бургас в спокойни курорти, да има плаж, да не е последен етаж.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в посочените райони. Преоритет к.к. Слънчев бряг. Разглеждат се обзаведени и необзаведени.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско или гр. Созопол. Да може да се ползва целогодишно. Задължително да има асансьор. Да има възможност и за паркиране наблизо. Интересува ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент, тип студио в област Бургас. Разглежда в гр. Приморско и гр. Поморие.
Търся да закупя за мой клиент студио, което се намира в гр. Поморие на ул Европа в новопостроена сграда с луксозни общи части и изглед към морето. Първи и последен жилищен етаж няма да бъдат разглеждани.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен апартамент от 2ри жилищен до 4ти етаж от 55-75кв.м. Има интерес от сградите на ''Свети Никола ''.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в района на гр. Царево и Поморие, но разглеждаме оферти и в други райони.
Мой клиент да закупи двустаен апартамент в област Варна и Бургас. Независимо обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент с. Равда, гр. Поморие, гр. Несебър до 25 000Е. Независимо дали е обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент, който търси да закупи обзаведен двустаен или тристаен апартамент за около 20 000Е в Област Бургас, Варна и Добрич в по-известните курортни комплекси.
Мой клиент търси двустаен или тристаен обзаведен или необзаведен апартамент в затворен к-с с басейн. Да има балкон и паркомясто или гараж.
Търси за мой клиент еднофамилна къща, която да разполага с поне две спални в покрайнините на Бургас. Да е с равен добре поддържан двор и достъп от асфалтов път, подходяща за целогодишно ползване.
Търся за мой клиент къща или вила в област Бургас. Разглежда в община Несебър и град Поморие, с двор, ново строителство, на два етажа.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в района гр. Созопол, с. Равда и гр, Поморие. Желае районът да е спокоен, застроен с нови жилищни сгради.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южното черноморие. Желае да е без такса поддръжка. Може обзаведен и необзаведен.