Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Поморие
Търся за закупуване на моя клиентка двустаен обзаведен апартамент в град Поморие. Предпочита комуникативно място, но не в близост до морето.
Българска гражданка купува двустаен апартамент в Поморие. Държи на морска гледка, обзавеждане, без поддръжка.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Поморие. Разглеждат обзаведени апартаменти в жилищни сгради с не голяма такса поддръжка.
Търся за закупуване на мои клиенти малък апартамент в град Поморие. Разглеждат в жилищни сгради едностайни апартаменти.
БЕЗ КОМИСИОНА
Къща/Вила, м-т Арапя, м-т Аркутино, гр. Китен..., ЦЕНА около € 350 000
Търся за закупуване на мои клиенти самостоятелна къща или къща в комплекс с голям двор. Да е близо до град Бургас.
БЕЗ КОМИСИОНА
Къща, община Поморие, ЦЕНА около € 150 000
Мой клиент търси къща в к-с Виктория Хилс за целогодишно ползване. Задължително условие е да има три самостоятелни спални.
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен апартамент в град Поморие. Предпочитат обзаведени имоти в близост до Северния плаж.
Търся за закупуване на мои клиенти тристаен обзаведен апартамент в област Бургас. Разглеждат град Поморие.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Сарафово, град Бургас или до Бургас в град Св. Влас, Сл. бряг, Поморие или Несебър.
Българска гражданка купува двустаен апартамент в сън Сет Ризорт Поморие. Търси отлична поддръжка, първа линия море.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град Поморие. Разглежда в стария град в жилищни сгради. Бюджетът е до 52000евро.
Търся за закупуване на мой клиент едностаен обзаведен апартамент в град Поморие. Разглежда тухлени сгради без такса поддръжка в близост до морето.
Търся за закупуване на мой клиент апартамент в град Поморие. Интересува се от апартаменти с две или повече спални. Разглежда, както в комплекси, така и извън комплекси. За целогодишно живеене.
Клиентът ми търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в гр. Поморие. Имотът да се намира в близост до плажа.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент за летен отдих в град Поморие. Трябва да е с гледка към плажа. Може да е в комплекс.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Черноморец или Созопол. Апартаментът да е партерен - с излаз към двор и да не е в затворен комплекс.
Търся да закупя изгодно за мой клиент апартамент в Китен, близо до плаж. Покупката не е спешна. Определяща е добрата цена.