Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Поморие
Нова
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. Поморие, по възможност обзаведен и в максимална близост до морето.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в област Бургас. Предпочита гр. Поморие. Не желае да е на последен етаж или да е под тераса. По възможност да няма такса поддръжка или тя да е до 100 ...
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочитаните райони са Черноморец, Созопол, Несебър, Поморие.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южните курорти като Приморско, Созопол, Поморие, Равда и пр. Основно изискване е да не е в затворен комплекс и да не е партерен. По възможност да е обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, който задължително да се намира в старата част на Поморие.
Мой клиент търси голям и луксозен апартамент или къща в комплекс от затворен тип, в гр. Приморско или района на бившето ММЦ.
Купувам за мой клиент имот за инвестиция в посочените райони. Приоритет даваме на качествени сгради и имоти готови за отдаване под наем с годишна доходност над 9%. Покупката ще се осъществи със свободни ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Поморие, стария град, в близост до плажната ивица.
Търся студио в завършена сграда с Aкт 16, с приоритет в Приморско, но може и в Слънчев бряг, Поморие или Несебър. Предимство е възможността за разсрочено плащане.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в затворен комплекс на южното Черноморие. С приоритет ще се разглеждат имоти с обзавеждане или поне със завършена баня.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на гр. Поморие или в кв. Сарафово, гр. Бургас. Ще гледаме само ново строителство, след 2008г.
Частна обява
Куплю 2-х комнатное жилье для круглогодичного проживания, до моря можно до 1-1.5 км, можно без мебели, Акт 16 - обязателен. Цена - до 20 тысяч.
Частна обява
Търся апартамент за целогодишно ползване, около 40 кв.м. около 30000евро, да не е на последен етаж.
Клиенти, българско семейство с две деца, с които работя приоритетно, търсят да закупят апартамент с една-две спални, в град Поморие. Жилищна сградата да е с Акт 16 (удостоверение за въвеждане в екплоатация), ...