Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Несебър
Търся за мой клиент тристаен, обзаведен апартамент в гр. Несебър или гр. Свети Влас, в близост до плажната ивица.
Мой клиент купува малко студио - около 35 кв. м в Несебър и курортите в близост. Предпочита обзаведен апартамент. Комуникативна локация е предимство.
Мой клиент купува двустаен апартамент в с. Равда. Разглежда предложения около 60 кв м. Предпочитана е морската панорама.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в град Несебър, на добра локация, в близост до плажната ивица.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в област Бургас. Предпочитаните райони са Черноморец, Созопол, Несебър, Поморие.
Мой клиент купува едностаен обзаведен апартамент в гр. Несебър, без такса поддръжка, за предпочитане в кв. Черно море.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в централната част на кв. Черно море. Може и на последен етаж.
Търся за свои клиенти два апартамента тип студио в град Черноморец, в град Несебър или в с. Равда, област Бургас. Разглеждаме предложения в готов за настаняване вид - с обзавеждане и електроуреди, без ...
Купувам двустаен или тристаен апартамент в кв. Черно море, гр. Несебър. Може не е обзаведен, но да е с довършителни работи. Плащане веднага.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южните курорти като Приморско, Созопол, Поморие, Равда и пр. Основно изискване е да не е в затворен комплекс и да не е партерен. По възможност да е обзаведен.
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. В краен случай може и Несебър или Св. Влас. Не се интересува от оферти в к-с Sunny Day.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Несебър, за предпочитане в кв. Черно море, в близост до плаж.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в област Бургас. Предпочита гр. Несебър. Може да е за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Черно море в гр. Несебър, обзаведен или частично обзаведен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в района на училището в гр. Несебър, с възможност за свободно паркиране около сградата или за покупка на паркомясто.
Купувам за мой клиент напълно обзаведен апартамент в град Несебър, в близост до плажа, на тихо и спокойно място.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в кв. Черно море, гр. Несебър. На тихо място, добре поддържан и без нужда от сериозен ремот.
Мой клиент търси за закупи едностаен апартамент в Несебър или Созопол, като предпочита да е завършен и обзаведен.
Търся за мой клиент студио в гр. Несебър, кв. Черно море. В сграда без такса поддръжка, за целогодишно ползване и без нужда от ремонт.
Частна обява
Куплю 2-х комнатное жилье для круглогодичного проживания, до моря можно до 1-1.5 км, можно без мебели, Акт 16 - обязателен. Цена - до 20 тысяч.