Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Несебър
БЕЗ КОМИСИОНА
ДВУСТАЕН апартамент, гр. Несебър, ЦЕНА около € 55 000
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Несебър, без поддръжка, среден етаж, гледка море.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в сграда без такса поддръжка. Може апартаментът да не е обзаведен
Търся за моя клиентка къща или вила в област Бургас. Разглежда спокойни села около град Созопол и град Несебър. Предпочита да е обзаведена, без да се нуждае от основен ремонт. Готова е за бърза сделка ...
БЕЗ КОМИСИОНА
ТРИСТАЕН апартамент, гр. Несебър, ЦЕНА около € 40 000
Мой клиент купува тристаен апартамент в гр. Несебър, в сграда без годишна такса за поддръжка. Обзаведен, търсенето е за целогодишно ползване.
Търси да закупи къща в град Бургас, квартал Сарафово или в град Несебър, с акт 16 и довършителни работи, може и в комплекс от къщи.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в комплекс с контролиран достъп до 25 000Е в Слънчев бряг, Несебър, Равда.
Моя клиентка българска гражданка купува двустаен апартамент в Несебър. Държи на морска панорама, обзавеждане, добра поддръжка.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за свой клиент компактен апартамент във ваканционните градчета около Бургас. Желателно е апартаментът да е обзаведен и да няма нужда от ремонт. Готови сме за бърза сделка.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в новият квартал на гр. Несебър. Без такса поддръжка, обзаведен без нужда от ремонт.
Търся за свой клиент апартамент с една спалня в градовете около Бургас. Приоритетно разглеждаме гр. Поморие, Созопол и Несебър.
Търся едностаен или двустаен апартамент комплекс от затворен тип в Слънчев бряг, Несебър или в Лозенец.
БЕЗ КОМИСИОНА
ДВУСТАЕН апартамент, гр. Несебър, ЦЕНА около € 60 000
Българска гражданка купува двустаен апартамент в гр. Несебър. Разполага с налични средства и е без кредит.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Обзаведен в сграда с ниска такса поддръжка.
Търсенето на клиентката студия до 22000 евро, за лично ползване и инвестиция - Несебър, Созопол, Приморско. Покупка без кредит.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. Несебър. Държи да се намира в кв. Черно море. Бюджетът е до 31000 евро.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. Несебър. Предпочита да е обзаведен. Бюджетът е до 55000 евро.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. Несебър. Предпочита да е близо до морето или центъра. Бюджетът е до 24000 евро.