Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Свети Влас
Търся за мой клиент тристаен, обзаведен апартамент в гр. Несебър или гр. Свети Влас, в близост до плажната ивица.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Свети Влас, на добра локация в близост до плажната ивица.
Мой клиент купува малко студио - около 35 кв. м в Несебър и курортите в близост. Предпочита обзаведен апартамент. Комуникативна локация е предимство.
Мой клиент купува двустаен апартамент в с. Равда. Разглежда предложения около 60 кв м. Предпочитана е морската панорама.
Търся за мой клиент вила в гр. Свети Влас. Да е близо до морето, с панорамна гледка, три спални и просторна дневна.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южните курорти като Приморско, Созопол, Поморие, Равда и пр. Основно изискване е да не е в затворен комплекс и да не е партерен. По възможност да е обзаведен.
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. В краен случай може и Несебър или Св. Влас. Не се интересува от оферти в к-с Sunny Day.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на Свети Влас, в близост до морето. Да не е в комплекс с такса обслужване и да има възможност за разсрочено плащане. Покупката е с цел инвестиция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. Свети Влас, в жилищна сграда без такса подръжка, за целогодишно ползване, с изглед море.
Полски гражданин купува едностаен апартамент в гр. Свети Влас. Основно изискване да е подходящ за отдаване под наем през летния сезон.
Купувам за мой клиент студио на партерен етаж в гр. Свети Влас. Може да е в комплекс. По възможност обзаведено.
Български гражданин купува двустаен апартамент в Слънчев бряг, Свети влас, Равда. Желае добро обзавеждане, поддържан комплекс, може и на около 500 м от плажа.
Търся за мой клиент, българка живееща в чужбина, апартамент с 1 спалня, за целогодишно живеене или отдаване под наем, обзаведен. Да е близо до плажа на Слънчев бряг или Несебър.
Украинско семейство купува тристаен апартамент в гр. Свети Влас. Трябва да е ново строителство, обзаведен и в близост до плажа.
Гражданин на Великобритания купува къща на максимум 800 м от плажа на гр. Свети Влас. До посочения бюджет.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Свети Влас. Апартаментът може да е в затворен комплекс.
Шведски гражданин купува тристаен апартамент в гр. Свети Влас. Държи на близост до плажа, обзавеждане, добра поддръжка.
Частна обява
Куплю 2-х комнатное жилье для круглогодичного проживания, до моря можно до 1-1.5 км, можно без мебели, Акт 16 - обязателен. Цена - до 20 тысяч.