Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Мой клиент търси да закупи студио в к.к. Слънчев бряг, с инвестиционна цел. Сградата може да е в строеж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг или курортите около него. Не държи да е в близост до морето.
Български гражданин, работещ в Англия, купува двустаен апартамент в Слънчев бряг, близо до морето, в добре поддържан комплекс.
Мой клиент търси да закупи няколко апартамента в затворен комплекс в к.к. Слънчев бряг. Апартаментите да бъдат обзаведени.
Австрийски гражданин купува двустаен апартамент на Слънчев бряг. Максимален бюджет - 25000 евро. Желае да е обзаведен, близостта до плажа не е от голямо значение.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Слънчев бряг или кв. Черно море. Да не е на първи етаж. Осигурено финансиране.
Мой клиент купува малко студио - около 35 кв. м в Несебър и курортите в близост. Предпочита обзаведен апартамент. Комуникативна локация е предимство.
Български гражданин купува тристаен апартамент в к.к. Слънчев бряг, до 34000 евро. Държи да е обзаведен, с умерена такса поддръжка. Близостта до морето е плюс.
Български гражданин вече купил в Каскадас , желае да закупи още един апартамент там. Напълно обзаведен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, на оживено и комуникативно място, без такса поддръжка.
Мой доверен клиент купува едностаен или малък двустаен апартамент в северната част на к.к. Слънчев бряг.
Българска гражданка купува малък двустаен апартамент или студио в Слънчев бряг, без комплексите "Съни Дей". Държи на обзавеждане и умерена такса поддръжка.
Мой клиент купува двустаен апартамент в с. Равда. Разглежда предложения около 60 кв м. Предпочитана е морската панорама.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, в нова сграда, в близост до морската ивица.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. За предпочитане да бъде затворен комплекс.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в близост до магазин "Младост". Да не е на първи или последен етаж.
Английска гражданка купува тристаен апартамент в к.к. Слънчев бряг, на около 500 м от плажа. Желае да е обзаведен и с добра поддръжка.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южните курорти като Приморско, Созопол, Поморие, Равда и пр. Основно изискване е да не е в затворен комплекс и да не е партерен. По възможност да е обзаведен.
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. В краен случай може и Несебър или Св. Влас. Не се интересува от оферти в к-с Sunny Day.
Търся за мой клиент апартамент в Слънчев бряг. Трява да се намира в сграда без такса поддръжка, а не в затворен комплекс.