Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, с. Присад
Мой клиент разглежда да закупи в гр. Созопол и района с изглед към морето едностаен или двустаен с предпочитание за обзаведен апартамент до 35 000Е.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио надолу от гр. Черноморец. Предпочита да е обзаведен, но може и необзаведен.
Мой клиент търси да закупи къща в област Созопол - за предпочитане м-т Буджака или с. Равадиново, в близост до къмпинг Златна рибка.
Купувам урегулиран поземлен имот (УПИ) в град Созопол, в непосредствена близост до морето. Да е на комуникативно място, подходящо за жилищно строителство.
Клиент търси да купи двустаен апартамент в област Бургас, община Созопол. За предпочитане да се намира в близост до града и плажната ивица.
Мой клиент търси къща или вила до 50 000Е в област Бургас, с. Присад(Созопол). Като необходимо условие е къщата да е в добро за живеене състояния и с изрядни документи, тъй като ще се взима банков кредит.
Купувам къща за наш клиент в Созопол, област Бургас. Имотът да е на минимум два етажа. Основно изискване е да има голям и добре поддържан двор.
Мои клиенти, работещи в Германия, търсят да закупят имот с цел инвестиция. Може да е търговски обект или хубав апартамент, който да се отдава под наем и да им носи приход.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на гр. Созопол. Важно е да е равен, да е подходящ за построяването на къща или вила.
Мой клиент купува студио с гледка към морето в жилищна сграда, без такса поддръжка, разположен в местност Буджака, на ПЪРВА линия на плаж Каваци!
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент с гледка море .По възможност да е обзаведен.Целта на покупката е за инвестиция.Да не е партер,да е в комплекс с възможност за менажиране. Няма конкретна ...
Търся да за мой клиент парцел в района на гр.Созопол. Колкото може по-близко до морето и плажната ивица. Да е подходящ за жилищно строителство.
Търся за мои клиенти студио или 2-СТАЕН апартамент в района на юг от Бургас.Да не е в комплекс с висока такса поддръжка.Да могат да спят поне 4 човека. Може да се разглеждат и парцели но на цена под 20000 ...
Търся за мои клиенти къща в Странджа планина, близко до морето/ до 20-30 км./, с голям двор/ около 1 декар/. Не в комплекси с такса обслужване
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апаратамент с цел инвестиция.Имотът да е в комплекс който да предлага менажиране.Лесно да се отдава под наем-близо до плаж.По възможност да се вижда морето.
Клиент на агенция Мирела иска да купи едностаен апартамент в района на к.к. Слънчев бряг, Несебър. Без първи и последен етаж. Основно изискване е да има басейн.
Мой клиент купува къща в Стария град Созопол, на комуникативно място. Може обзаведена или необзаведена.
Купувам за мой клиент УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ в регулация в област Бургас, желае да е в близост до плаж и асфалтиран път.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южното черноморие. Желае да е без такса поддръжка. Може обзаведен и необзаведен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в населено място подходящо за семейна почивка. Да е на по-висок етаж и на първа линия.