Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Царево
Мой клиент търси да закупи къща, вила или парцел за жилищно строителство само в горепосочените райони, като с приоритет е гр. Царево.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио надолу от гр. Черноморец. Предпочита да е обзаведен, но може и необзаведен.
Търся за мой клиент обзаведен, двустаен апартамент в град Царево, област Бургас. Разглежда в старата част на центъра.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в к.к. Слънчев бряг, Равда, Приморско и в района до 35 000Е. Ще купуват с кредит. Разглежда с АКТ16. Степента на завършеност да е - довършителни работи. ...
Клиент търси да закупи хотел в южното черноморие, с цел инвестиция. Да е близо до морето и да е работещ.
Търся за мой клиент къща на първа линия море, нова или наскоро построена. Обзаведена или не. Да е в отлично състояние и на добра цена.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, обзаведен или необзаведен в Област Варна, Бургас в спокойни курорти, да има плаж, да не е последен етаж.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи къща или парцел в регулация за жилищно строителство в Бургаска област.
Клиент търси да закупи земеделска земя в района на юг от гр. Бургас. По възможност по-голям парцел, без постройки, с повече дървета за сянка.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района, като с приоритет ще се разглеждат оферти в к-с Regina mare.
Клиент търси да закупи малък 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Царево или гр. Приморско. По възможност обзаведен.
Мой клиент търси имот в централната част на град Царево. Не държи на обзавеждане, но задължително сградата да бъде с АКТ 16.
Мои клиенти, работещи в Германия, търсят да закупят имот с цел инвестиция. Може да е търговски обект или хубав апартамент, който да се отдава под наем и да им носи приход.
Български гражданинтърси да закупи къща в град Царево, за целогодишно ползване, без такси обслужване. По възможност да не се нуждае от големи ремонти и да е в района на парка.
За мой клиент, български гражданин, търся студио на Южното Черноморие. Покупката е с налични средства, за лично ползване.
Търся за мои клиенти къща в Странджа планина, близко до морето/ до 20-30 км./, с голям двор/ около 1 декар/. Не в комплекси с такса обслужване
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апаратамент с цел инвестиция.Имотът да е в комплекс който да предлага менажиране.Лесно да се отдава под наем-близо до плаж.По възможност да се вижда морето.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН обзаведен апартамент, предпочита имота да е в комплекс и да е на близко разстояние от морето.Сприоритет разглежда оферти в община Приморско и Царево.
Търся двустаен обзаведен апартамент Област Бургас и Варна на курортни места и морето да е близо до имота. Изключени са големите шумни курорти като Приморско, Поморие, Свети влас, Слънчев бряг.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в района на гр. Царево и Поморие, но разглеждаме оферти и в други райони.