Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Китен
Клиентката се обади по оферта №309924 в с.Лозенец.Иска да закупи ваканционен имот с цел за лично ползване и отдаване под наем.Желае да е на по-тихо място, не в централните райони на куроротите.Няма предпочитана ...
Търся за мой клиент студио или малък 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Няма претенции за района. Цената е определящият фактор.
БЕЗ КОМИСИОНА
ДВУСТАЕН апартамент, община Приморско, ЦЕНА около € 40 000
Търся за мои клиенти 2-СТАЕН апартамент в Приморско. Да е подходящ за целогодишно ползване. На тихо място.Без такса поддръжка.Да не е преходен.Без партер и последен. Да не е северен или в района на Северния ...
Руски клиент търси да закупи селска къща недалеч от морският бряг. Къщата да бъде пригодна за целогодишно използване. Разтоянието до морето да не превишава 25 км.
БЕЗ КОМИСИОНА
ТРИСТАЕН апартамент, община Приморско, ЦЕНА около € 50 000
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. Приморско, подходящ за целогодишно ползване. Предпочита необзаведено жилище.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Приморско на цена около 45000 евро. Изискванията са да е обзаведен, готов за ползване и по възможност да не е за ремонт.
Търся за свой клиент 1-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Да е по-ново строителсво и не последен етаж. Предпочитанието е да е без поддръжка.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на южното Черноморие. Разглеждаме оферти САМО на първа линия на плажната ивица.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в гр. Китен, с. Лозенец и гр. Приморско. Може обзаведен или необзаведен. Бюджетът е 30 000 евро.
БЕЗ КОМИСИОНА
ЕДНОСТАЕН апартамент, община Приморско, ЦЕНА около € 20 000
Търся за клиент 1-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Сградата да е завършена и да е възможно по-близо до плажа.
Търся за свой клиент компактен апартамент с една или две спални, в сграда за целогодишно ползване, с минимална такса поддръжка. Желателно е жилището да е обзаведено, да не е първи или последен етаж и ...
Търся за мой клиент апартамент в гр.Приморско.1-СТАЕН или 2-СТАЕН.Без такса поддръжка.Да има възможност да се ползва целогодишно.
БЕЗ КОМИСИОНА
ДВУСТАЕН апартамент, община Приморско, ЦЕНА около € 35 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в курортите Приморско, Китен или Лозенец. Предпочита имота да е обзаведен и да е без такса поддръжка или с минимална такава. Готов е на бърза сделка.
Търся за моя клиентка 1-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Цената да не надвишава 20000 евро. Сградат да има Акт 16.
Клиенти търсят да закупят 3-СТАЕН апартамент в Приморско,Китен или Лозенец. Предпочитат имотът да е в сграда на първа линия или втора, но с гледка към морето. Готови са на бърза сделка.
КЪЩА/ЕТАЖ, община Приморско, ЦЕНА около € 50 000
Имам клиент, който търси да закупи етаж от къща или апартамент на първа линия, в сграда без такса поддръжка в гр. Приморско
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за свой клиент компактен апартамент във ваканционните градчета около Бургас. Желателно е апартаментът да е обзаведен и да няма нужда от ремонт. Готови сме за бърза сделка.
Клиентка желае да закупи 1- СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в Приморско или Китен. Предпочита да е с Акт 16 и да е по-близо до Южния плаж. За лично ползване.