Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Китен
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио надолу от гр. Черноморец. Предпочита да е обзаведен, но може и необзаведен.
Купувам за мой клиент заведение в в гр. Приморско и в гр. Бургас в ж.к Славейков, ж.к. Възраждане и ж.к. Изгрев. Желае да е обзаведено и около 100 кв. м.
Търся за мой клиент помещение, подходящо и със статут на магазин. Разглежда в град Китен, около 60 кв.м., на комуникативно място.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. Може да е и в затворен комплекс, но с ниска такса поддръжка.
Търся за мой клиент къща или семеен хотел в област Бургас. Предпочита гр. Китен и гр. Созопол. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент, по възможност обзаведен и без такса поддръжка. Да е подходящ за целогодишно ползване.
Търся за клиенти 2-СТАЕН апартамент с гледка море в гр.Приморско, който да е обзаведен по възможност. Да не е в комплекс, за да не плащат поддръжка.
Мой клиент търси имот за инвестиция, къща ли вила, хотел, сграда до 80 000Е в област Бургас и град Бургас.
Търся за мои клиенти апартамент в централната част на гр. Приморско. По възможност по-близо до Южния плаж.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи къща или хотел за инвестиция на хубаво и спокойно място, в близост до плаж, заведения, клубове.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, обзаведен или необзаведен в Област Варна, Бургас в спокойни курорти, да има плаж, да не е последен етаж.
Клиент търси да закупи земеделска земя в района на юг от гр. Бургас. По възможност по-голям парцел, без постройки, с повече дървета за сянка.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или голям 2-СТАЕН апартамент в град Приморско. Да не е в комплекс. Не иска да плаща такси поддръжка. Може да направи изключение ако офертата е много добра.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент в гр. Приморско, Несебър и Равда, с цел инвестиция. Имотът да е в комплекс с възможност за управление на имота.
Клиент търси да закупи малък 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Царево или гр. Приморско. По възможност обзаведен.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско или гр. Созопол. Да може да се ползва целогодишно. Задължително да има асансьор. Да има възможност и за паркиране наблизо. Интересува ...
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА/ВИЛА, област Бургас, община Приморско, ЦЕНА около € 200 000
Клиент търси да закупи къща в или около Приморско. Може и в селата до 10 км от Приморско. Да не е в затворен комплекс и да е малка. Може и 3-СТАЕН или 4- СТАЕН апартамент.
Мой клиент търси имот на разсрочено плащане в гр. Приморско или гр. Царево, близо до плажната ивица.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен в посочените райони. Желае да е на комуникативно място, с бърз достъп до обществен транспорт.
Мой клиент търси да закупи апартамент в гр. Приморско. По възможност в централната част на града. Да е обзаведен и да е близо до плажа.