Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Китен
Търся за мой клиент етаж или цяла къща в област Бургас. Разглежда предложения с не много голям двор, а имота да не е за основен ремонт.
Мой клиент търси имот на инвестиция на хубаво място в област Бургас, близо до морето, на комуникативно и предпочитано място от туристите по възможност обзаведен.
Търся за мой клиент къща или вила в област Бургас. Разглежда в община Приморско, да не е за основен ремонт, подходяща за целогодишно ползване.
Мой клиент търси за купи парцел в посочените райони, с наличието на ток и вода. С преоритет се разглежда гр. Черноморец.
Търся за мой клиент едностаен апартамент по южното черноморие. Сградата да бъде с АКТ 16 и с ниска такса поддръжка.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района, който да е в близост до плажа и да има гледка към морето. Разгледа оферти на имоти, които се предлагат с обзавеждане.
Търся за свой клиент, селска къща, на 10-15 км. от морето, с двор. Да не се нуждае от ремонт. Бюджетът е 30 000 евро.
Мой клиент търси да купи обзаведен къща в посочените райони, с преоритет се разглеждат, в близост до море.
Иска да закупи двустаен обзаведен апартамент на 1ва линия с гледка към морето в Област Варна и Област Бургас. Ако е на висок етаж да има асансьор. Разглеждат се всички предложения.
Търси едностаен апартамент, независимо обзаведен или не в к.к. Слънчев бряг, Созопол, Китен, Приморско до посочената сума.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио надолу от гр. Черноморец. Предпочита да е обзаведен, но може и необзаведен.
Купувам за мой клиент заведение в в гр. Приморско и в гр. Бургас в ж.к Славейков, ж.к. Възраждане и ж.к. Изгрев. Желае да е обзаведено и около 100 кв. м.
Търся за мой клиент помещение, подходящо и със статут на магазин. Разглежда в град Китен, около 60 кв.м., на комуникативно място.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. Може да е и в затворен комплекс, но с ниска такса поддръжка.
Търся за мой клиент къща или семеен хотел в област Бургас. Предпочита гр. Китен и гр. Созопол. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент, по възможност обзаведен и без такса поддръжка. Да е подходящ за целогодишно ползване.
Търся за клиенти 2-СТАЕН апартамент с гледка море в гр.Приморско, който да е обзаведен по възможност. Да не е в комплекс, за да не плащат поддръжка.
Мой клиент търси имот за инвестиция, къща ли вила, хотел, сграда до 80 000Е в област Бургас и град Бургас.
Търся за мои клиенти апартамент в централната част на гр. Приморско. По възможност по-близо до Южния плаж.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи къща или хотел за инвестиция на хубаво и спокойно място, в близост до плаж, заведения, клубове.