Вие търсите: Купувам имоти, област Бургас, гр. Китен
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТЕН апартамент в района на Северния плаж в Приморско. Не държи на обзавеждане.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще разглежда оферти в близост до плажа.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в гр. Китен, с. Лозенец и гр. Приморско. Може обзаведен или необзаведен. Бюджетът е 30 000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент тип студио в Апартхотел Сънрайз, до главната улица в курорта и Южния плаж.
Клиент, с когото работя, търси да купи едностаен апартамент, ателие или студио в област Бургас. Разглежда с приоритет в град Приморско.
Клиентката търси 1-СТАЕН апартамент в гр.Приморско. Да не е на първи или последен етаж и да няма такса поддръжка.
Мой клиент желае да закупи къща в с.Лозенец или близките курорти. Предпочита имота да е част от комплекс, но разглежда и самостоятелни сгради.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент по Южното черноморие. Предпочита гр. Приморско, с. Лозенец, гр. Царево. Задължително условие е сградата да има Акт 16 и не много висока такса поддръжка.
Клиент на агенцията иска да купи двустаен, тристаен апартамент в гр. Приморско, област Бургас. Имотът да е обзаведен, да няма нужда от ремонт.
Търся за мой клиент апартамент в гр.Приморско.1-СТАЕН или 2-СТАЕН.Без такса поддръжка.Да има възможност да се ползва целогодишно.
Купувам за мой клиент заведение в в гр. Приморско и в гр. Бургас в ж.к Славейков, ж.к. Възраждане и ж.к. Изгрев. Желае да е обзаведено и около 100 кв. м.
Частна обява
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. Може да се намира и в комплекс с минимална такса поддръжка.
Търся за свой клиент парцел с гледка към морето в местност Буджака, подходящ за построяването на еднофамилна къща. Интересувам се и от закупуването на по-голям парцел с възможност за разделяне и построяване ...
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Търся за моя клиент едностаен или двустаен апартамент за постоянно живеене, в близост до морето. Разглеждам предложения в тихи курортни градчета по Южното Черноморско крайбрежие.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или къща по Южното Черноморие, с приоритет Приморско и Китен, без Царево. Ако е апартамент, да е на партерен етаж, с излаз към собствен двор.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 23000 евро.
Търся да закупя изгодно за мой клиент апартамент в Китен, близо до плаж. Покупката не е спешна. Определяща е добрата цена.
За мой клиент търся да закупя обзаведен 2-стаен апартамент в гр. Приморско. Жилището да се намира в жилищна сграда без такса поддръжка.